Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: antivir avast???

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní antivir avast???

Prosím vás o iformaci jestli jde aktualizovat antivirová databáze v avast home bez netu jako jde pomocí souborů avg6?Zkoušel jsem PC-Cillin 2002 co jsem dostal k desce a tam to bez připojení nejde a tomu p....... telecomu už nedám ani korunu.Chci ho domu kde net nemám a aktualizovat tak že v práci stáhnu a donesu domu

Standardní

Me se zda,ze vetsina anitviru potrebuje k aktualizaci i-net konektivitu.Ale treba ja osobne odebiram casopis Computer a tam se vzdy na prilozenem CD nachazi patricne updaty pro jednotlive antiviry Avast,Norton,AVG apod.Mmj Avast pouzivam a je docela good.Akorat jsem teda pripojen 24/7. Jo a jinak treba u Avastu se staci jen mrknout na jejich stranky a muzes si stahnout prislusne aktualizace a nainstalovat doma
    Dum spiro, spero

Standardní

Jde to -> z www.avast.cz si stahnes aktualizace.
    XP 1700+, AC CS2 TC, 512MB DDR400, Epox 8VTAI, Seagate 120GB SATA, Hercules 8500le 64MB

Standardní

Slo mi o to jestli to jde v te home ale asi jo tak dekan a ja to jdu sosnout a zadara to mam rad.

Junior Member
    Vliv
    270

Standardní

Možno přímo z: http://www.asw.cz, dle příslušné verze.
    Toshiba Satellite A200-1BJ; Core 2 Duo 2.0GHz; Santa Rosa 800MHz; 2GB RAM; 300GB HDD; Windows Vista + Kubuntu Linux

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání