Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: HELP:Kouse se mi komp...DESKA nebo RAM?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní HELP:Kouse se mi komp...DESKA nebo RAM?

Pri nabihani systemu(uz ve win) se mi seknul pocitac,pri naslednem tvrdem restartu nepomohlo ani spusteni beznym zpusobem ani nouzovy rezim ani posledni fcni konfigurace-kdyz zkusim jednu z techto moznosti,tak tam skoci modra obrazovka(pocita RAM nebo co) a po necele sekunde se to restartuje.Nainstalil jsem novy system a udelal image v Norton Ghostu(asi pred mesicem) za tento mesic se mi asi 3* stalo,ze jsem vecer pocitac normalne vypnul a rano se zase seknul...po tvrdem restartu zase nic nepomaha...bud restore v NGhostu nebo reinstall...nevite,kde muze byt problem?Pameti,deska,procesor?
    Co mam zkusit a nebo co delat?
    MAM:::
    Athlon 1.33MHz 266
    2*128MB DDR266 (v zaruce)
    K7T 266Pro2 (v zaruce)
    GF2Ti 64MB DDR
    (WD60GB 7200 , Aoc 19" , CDROM , DVDROM)

Standardní

Pokud se dostaneš do BIOSu, tak nahoď default nastavení. Pokud ne, resetuj CMOS na desce. Když to nepomůže, rozebrat poč a zkoušet, kde je chyba, může to být třeba jen uvolněný kabel, nebo něco podobnýho.
    BTW nepřehnal jsi to s taktováním? Jen se ptám.
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Standardní Bez taktu...

No,chvili jsem to mel nataktovane asi na 1480 pameti vic nepustili! Ale ten posledni mesic to mam vse default...(ani nevim jak,ale ja jsem to nenastavoval Myslis,ze kdyz spadnou winy a ja je reinstaluju,tak se to v biosu prenastavi,nebo to musel udelat nekdo jinej?)
    Kazdopadne taktem to neni,kabely zkusim rano a co nejdriv zkusim vymenit ramky...a pak se uvidi Zatim.Dik.

Standardní

Do Biosu se dostanu,ale jak sis precetl vyse...vse je default

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání