Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Pinncle PCTVPRO alebo ina TV karta

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Pinncle PCTVPRO alebo ina TV karta

v podstate v nazve thread-u je moj problem, poradte a pls rozumne argumenty nie ziadna hadka okolo
    Athlon XP Barton 2500+@3000+ (podla mna 3200+) 2212,5 real 177 x 12,5; DDR 400 Samsung; GA 7VT600 1394; 2 x WD 120 a 100 GB; 4 x WD 200 GB na HP RAID 4 kanaly stripping; 2 x SerialATA 250 GB; Sapphire Radeon 9200 VIVO; LG Combo DVD/CD-RW, Teac DVD-RW 4x; LiteOn 17\" LCD; SPU Fortron 400 Watt

Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    284

Standardní

Doporučuju prolézt TV Freak...

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    310

Standardní

imho to je jedno, mel sem ati tv wonder VE, askey tview99, ted mam toho zoltrixe a jeste sem mel mezitim pujcenou Manli TV kartu s tim novym cipem SAA713x

testoval sem je pod linuxem a zadnej velkej rozdil sem nepozoroval. co sem videl chvilama ve win, tak krome dodavanyho SW se prijem taky nijak nelisil. a stejne sem pouzival jinej soft nez ten originalni. takze pak uz je to otazka vybavy - stereo, DO, FM tuner...

Standardní

Doporucil bych Genius
    Chipset od nvidie = same trable.

Standardní

Citace Původně odeslal Sam Hawkens
    Doporucil bych Genius
    tak nejak-levny,dalkac,stereo a chip je ten novy philips
    ted asi busu skaldat tatkovi komp do obyvaku k televizi na rpehravani filmu a jako nahradu videa a asi tam pude tohle.....
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Pinnacle PCTVPRO rozhodne ne (a ani nic jineho od Pinnacle) pokud nejsi masochista. Ta karta se sice tvari jako neco hogo fogo, ale jsou s ni nebetycne problemy. Neplacam jenom tak naprazdno, bojoval jsem s ni na trech ruznych pocitacich a poradne jsem ji nerozchodil. Nebudu tady unavovat vyctem problemu, ktere s kartou byly. Ted lezi ve skrini a do pocitace mi nesmi.
    Nekdo muze rict, ze mu to chodi a ze je to rukama. Rad verim, ze nekomu chodi, protoze ma holt stesti. Na tech mych sestavach se totiz chovala na kazde jinak. Rukama to samozrejme byt muze, ale uz jsem leccos s pocitaci a s videokartami prozil.
    ECS K7S5A rev 3.1, Athlon XP 2200 Thorton, Spire FalconRock II, 512MB 333 Kingston Hyper-X, Sapphire Radeon 9000, Maxtor 9 80GB 8MB, Teac CD-RW W552E, KME CX-2559, Fortron FSP-300-60PN(PF)
    Canon A60 - super fotak!!!

Junior Member
    Vliv
    278

Standardní

Citace Původně odeslal Vitekv
    Pinnacle PCTVPRO rozhodne ne (a ani nic jineho od Pinnacle) pokud nejsi masochista. Ta karta se sice tvari jako neco hogo fogo, ale jsou s ni nebetycne problemy. Neplacam jenom tak naprazdno, bojoval jsem s ni na trech ruznych pocitacich a poradne jsem ji nerozchodil. Nebudu tady unavovat vyctem problemu, ktere s kartou byly. Ted lezi ve skrini a do pocitace mi nesmi.
    Nekdo muze rict, ze mu to chodi a ze je to rukama. Rad verim, ze nekomu chodi, protoze ma holt stesti. Na tech mych sestavach se totiz chovala na kazde jinak. Rukama to samozrejme byt muze, ale uz jsem leccos s pocitaci a s videokartami prozil.
    Jenom malej dotazek: je to ta stara nebo nova?

Standardní

Citace Původně odeslal AXE
    Citace Původně odeslal Vitekv
    Jenom malej dotazek: je to ta stara nebo nova?
    Prave ze je to ta nova. S tou starou by asi problemy nebyly, sly pouzit univerzalni ovladace a libovolny soft. Tu novou jine nez originalni ovladace nejsou schopny prepinat. (Stav tak pred pul rokem).
    ECS K7S5A rev 3.1, Athlon XP 2200 Thorton, Spire FalconRock II, 512MB 333 Kingston Hyper-X, Sapphire Radeon 9000, Maxtor 9 80GB 8MB, Teac CD-RW W552E, KME CX-2559, Fortron FSP-300-60PN(PF)

Standardní

nemels nahodou direkty 9.0?
    jestli jo tak je treba update
    https://www.zvirecitricka.cz - obchod s tričky a jiným zbožím se zvířecími motivy
    https://www.litho.cz/ - kása světla a stínu, lithophane, noční světla

Standardní

Diky za snahu, ale tim to opravdu nebylo.
    Mne se tu ty problemy nechteji rozepisovat, ale aspon strucne:
    - jak uz jsem psal, tak alternativni ovladace s touto kartou nepracovaly
    - originalni ovladace znemoznily pristup ke karte ostatnimu softu (DScaler se z toho uplne sesypal, po odinstalovani origos driveru chodil, ale tehdy jeste neumel nahravat a moc mu neslo prepinani zvukovych norem)
    - originalni ovladace jsem zkousel 5.1, 5.11, pak nejake bety 5.30 nebo kolik to bylo, a jako na smilovani bozi cekal na nove. Nakonec prisly 5.50, ale furt nic moc. Procetl jsem snad cele forum u Pinnacle, zkousel vsechny mozne postupy instalace ovladacu + Vision, shazovalo mi to system pri bootu na rob_v.sys, nebo se Vision chytl az na druhy pokus nebo naopak jenom jednou a dost.
    Stavalo se, ze se ta karta nejak prepnula do jine normy a pak uz nesla vratit zpatky, dokonce nepomohla ani reinstalace ovladacu (samozrejme s obnovenim celeho systemu ze zalohy) ale musel jsem kartu vydelat na chvili ze slotu. Proste hruza.
    Od Pinnacle jsem mel postupne koupene Studio DC10+, Studio 7, Studio 8, Instant CD a s kazdou z tech veci byl nejaky problem. Od te doby mi nesmi nic od Pinnacle do stroje.

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Zajimave ja mam od Pinacle studio 8,9 a aj kamarat , on ma P4 ja AMD a vsetkym nam to ide bez problemov. Mozno si mal iba spatny kus , alebo naozaj bola chyba medzi zidli a klavesnici.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Standardní

Popravde, s tim Studiem 8 uz bylo tech problemu nejmin:
    - pri nastartovani grabovani to automaticky hodilo hlasitost na max => priserne prebuzeny zvuk. Vyresila to instalace STARSICH ovladacu zvukovky
    - padalo to pri exportu do MPEG 2 - to se spravilo s upgradem Studia
    Ale i tak - takto se slusny soft nechova

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání