Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: AVG 7.0 kdo ma?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní AVG 7.0 kdo ma?

jak ste spokojeni s timto antivirem? Me uz nasel 2x trojskyho kone na PC? Chtel sem se zeptat, jak se me mohl ten t, kun dostat do pc, kdyz veskerou postu co nevim od koho je hned mazu? a prijmam jen overeny maily? je mozny aby me ten trojskej kun prisel pres WLAN sit, kdyz si chatuju s kamosem?
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

ja ji mam...trojskej kun je vetsinou,ze jenom otevres nakou stranku...a treba s ni neco sosnes...ale me AVG rvalo...aktalizujes ho?

Standardní

Citace Původně odeslal srpi
    ja ji mam...trojskej kun je vetsinou,ze jenom otevres nakou stranku...a treba s ni neco sosnes...ale me AVG rvalo...aktalizujes ho?
    jo aktualizuju ho ted radeji pravidelne, naposled ted 19.1. 04
    °°PC již nemám, na svém 12" Thinkpadu nejde hrát, takže se výhradně věnuji jen své práci a to prodeji koupelnvého vybavení a koupelnového nábytku přes e-shop KOUPELNY-CZ.cz , njn co nadělám°°

Standardní

avg 7 mam, aktualizuji kazdy den, a trojana jsem chytl z instalace bittorrentu.
    AVG ho ale hned naslo
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Standardní

Citace Původně odeslal mudboy
    avg 7 mam, aktualizuji kazdy den, a trojana jsem chytl z instalace bittorrentu.
    AVG ho ale hned naslo
    [OT]
    z jakyho klienta bittorrent?
    [/OT]

Standardní

stahoval jsem odnekud ten novy, co vysel asi pred 14 dny.
    A v nem to bylo
    AMD Barton 2500+@2152MHz(12.5*172/1,65V) AQXFA 0335MPMW @ ASUS A7V8X full @ Cooper Silent 2 TC Rev.2 lapped@ 512MB DDR333 @ GeForce 4 Ti4200 128MB 310/610MHz @ Samsung SpinPoint 160GB S-ATA + WD 80GB JB 8MB @ DVD LG GSA-4163B @ DVD Pioneer 106s @ SB Audigy Player @ Fortron 350W+12cm fan @ Edimax EW-7128G
    Mobile : DELL Inspiron 1520

Standardní

Mám,automatická aktualizace...občas něco najde...
    A64 3700+,Dfi-LanParty UT nF3 Ultra-D,Gigabyte N66T128VP,,Hitachi 160GB,CDRW,CD,Levicom VisiblePower 500W,Hyundai F790D,

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní

pred tyzdnom kamos kontroloval PC AVGcko 7.0 lebo mu resetovalo comp
    msblast rulezz
    nasiel 15 infikovanych suborov / 80% tojan /
    vyljecit sa setky nepodarito tag to reinstaloval
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

Taky jsem mel trojskyho kone, byl to tady TENTO - to je jenom popis, ne primo ten konik , ale AVGcko ho nenaslo a ani antivirus z Norton Utilities 2004 neuspel, nakonec jsem ho odstranil pomoci HijackThis.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Standardní

Citace Původně odeslal Vampireslayer
    Taky jsem mel trojskyho kone, byl to tady TENTO - to je jenom popis, ne primo ten konik , ale AVGcko ho nenaslo a ani antivirus z Norton Utilities 2004 neuspel, nakonec jsem ho odstranil pomoci HijackThis.

pokud mas AVG a Nor. oba naistalovany tak to bych fakt nedoporucoval...dela to hroznej bordel

kamos to treba nenasli viry,ktere normalne najdou a umi lecit pak jeden smazal a uz to bylo oki

Standardní

mam zaply autoaktualizace a naposleddy mi to naslo trojana asi pres ctyrma dnema a to po dlouhy dobe.Jen ho to naslo a neslo lecit,takze sem ho musel smazat manualne z aktualniho umisteni.Byl to "Java/ByteVerify".To je poprvy,co se mu "nechtelo"lecit.Jinak sem s AVG docela spkojenej.Jak ale prijdu na to,ze mam v kompu vir,kdyz mi ho nenajde AVG a doopravdy tam nekde sedi?A jeste jednu otazku:jak zamezit automatickemu spousteni testu?Hledal jsem,dokonce jsem se na to ptal i tady na 4u ale zatim zadna kloudna odpoved,ktera by tento problem vyresila.
    Full GAS...

Standardní

2Srpi: Nemam je nainstalovany naraz, ja nemam nainstalovanej zadnej antivir, porad cloveka pronasledujou nejakou aktualizaci, spousti se sami od sebe, zrovna kdyz to nejmin potrebuju. Ja instaluju antivir jen kdyz mam podezreni na nejakou nakazu.
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Standardní

Citace Původně odeslal dutch3s
    A jeste jednu otazku:jak zamezit automatickemu spousteni testu?Hledal jsem,dokonce jsem se na to ptal i tady na 4u ale zatim zadna kloudna odpoved,ktera by tento problem vyresila.
    Ten test nejde smazat, ale jde vypnout to schedulovani - je tam nejaky checkbox...

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Standardní

tak me AVG naslo dalsi vir, zase trojskej kun, nasel ho a hodil do virovyho trezoru-co to je ten trezor? jakou plnu funkci, hned sem toho koniza z toho trezoru radeji vymazal

Standardní

Citace Původně odeslal Neller
    tak me AVG naslo dalsi vir, zase trojskej kun, nasel ho a hodil do virovyho trezoru-co to je ten trezor? jakou plnu funkci, hned sem toho koniza z toho trezoru radeji vymazal
    Clovece Nellere, ty jsi jeden z mala starejch pardalu tady na foru a pokladas takovyhle dotazy? Nic ve zlym
    Trezor je cast na disku, kam si uklada AVG viry tak, aby se nemohly sirit a skodit. Duvody jsou ruzny - muzes vira poslat AVG na analyzu, muzes pockat nez se AVG nauci soubor vylecit (kdyz nabizi jen smazani) nebo si muzes delat sbirku.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal Harry
    Trezor je cast na disku, kam si uklada AVG viry tak, aby se nemohly sirit a skodit. Duvody jsou ruzny - muzes vira poslat AVG na analyzu, muzes pockat nez se AVG nauci soubor vylecit (kdyz nabizi jen smazani) nebo si muzes delat sbirku.
    Já je tam např. párám HEXa editorem

Standardní

Trezor = Quarantine = karanténa (obvykle se tam dávají soubory, které se nedají opravit, nebo napadené před vyčištěním - pro další analýzu)

Nezbývá mi, než i v tomhle threadu (ty, kdo nevědí) upozornit před AVGčkem. Sám ho zařazuju spíš než mezi antiviry mezi "destrukční" aplikaci - odhadem na tak 50 procentech instalací vedou (ať už hned, nebo postupem času), k problémům, dysfunkcím a končívá to reinstalem (před ním je obvykle dlouhé řešení, co to asi dělá )

Doporučuju nahradit AVG něčím jiným, např. Symantec, nebo McAfee ...
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Senior Member
    Vliv
    283

Standardní

Citace Původně odeslal jan555
    Trezor = Quarantine = karanténa (obvykle se tam dávají soubory, které se nedají opravit, nebo napadené před vyčištěním - pro další analýzu)

Nezbývá mi, než i v tomhle threadu (ty, kdo nevědí) upozornit před AVGčkem. Sám ho zařazuju spíš než mezi antiviry mezi "destrukční" aplikaci - odhadem na tak 50 procentech instalací vedou (ať už hned, nebo postupem času), k problémům, dysfunkcím a končívá to reinstalem (před ním je obvykle dlouhé řešení, co to asi dělá )

No prosím....moj človek. V nedalekom threade som spochybnil kvality AVG a bol som za to zjeb..... Hneď sa cítim lepšie.
    TB 1700+@2060MHz 1,54v (letný režim)JIUHB DLT3C 0308SPMW(10x206)Titan TTC-CU5TB,8RDA vddmoded 1,78v,2x256 TwinMOS PC3200 CL2.5,sync,dual, @412MHz CL2 11-3-2, PowerColor X800Pro VIVO@X800XT PE, 2xHDD Barracuda160GB RAID0, Maxtor20GB 7200rpm, DVD Toshiba SD-M1712, CDRW BTC,Audigy2@A4Pro,Lan 10/100-nejaký shit,Genius 5,1HT,Leadtec WinfastTV2000XP,Enermax350w,iiyamaVMP454, NB AcerTM4400 upgaded 1.26GB RAM, A2ZS Notebook, my BF1942/BF2 name: |bmk|Andrey

Standardní

Clovece Nellere, ty jsi jeden z mala starejch pardalu tady na foru a pokladas takovyhle dotazy? Nic ve zlym
    To s tim trezorem sem treba vubec nevedel-takze ti dekuju za objasneni.

Standardní

Citace Původně odeslal jan555

a co dela treba za problemy?Ja ho pouzivam celou dobu,co jsem pripojenej k netu a nikdy jsem s nim nemel problemy

Ten test nejde smazat, ale jde vypnout to schedulovani - je tam nejaky checkbox...
    co je to pls shedulovani a kde to najdu?

diky vsem za odpovedi!
    Full GAS...

Member Avatar uživatele _Tomas
    Vliv
    279

Standardní

Tak se ti to ted nasel (vypinani automat. testu a aktualizace)
    1. Spustit testovaci rozhrani
    2. Otevrit dialog Testy
    3. Tam dat Naplanovane ulohy
    4. Mas tam 2 plany...ted si jen vyberes kterej nechces spoustet,das Upravit plan a odskrtnes to to je cela veda

Jinak spokojenost s AVG tak 95% nejaky viry (i trojany) mi najde jeste pred tim nez se ke me dostanou ale stejne tak 1x za mesic projedu celej hdd a najde tam tak 3-4 dalsi trojany
    Core i5 3570K @ 4,3GHz + AC Freezer i30 | Gigabyte Z77X-D3H | 2x 4GB ADATA XPG V2 1600MHz DDR3 | EVGA nVidia GeForce GTX680 SC 2GB | SSD Kingston HyperX 3K 128GB | 2TB WD Caviar Black | Corsair GS 800W |LCD FS 23" | Logitech Performance MX | Pioneer VSX521 + Jamo D165 |
    Synology DS212j | 2x 2TB WD Caviar Black |
    Ford Focus ST 2.5 225HP/320Nm @ +- 250HP/330Nm

Standardní

Citace Původně odeslal _Tomas
    Tak se ti to ted nasel (vypinani automat. testu a aktualizace)
    1. Spustit testovaci rozhrani
    2. Otevrit dialog Testy
    3. Tam dat Naplanovane ulohy
    4. Mas tam 2 plany...ted si jen vyberes kterej nechces spoustet,das Upravit plan a odskrtnes to to je cela veda

Jinak spokojenost s AVG tak 95% nejaky viry (i trojany) mi najde jeste pred tim nez se ke me dostanou ale stejne tak 1x za mesic projedu celej hdd a najde tam tak 3-4 dalsi trojany
    no lool,ja v tom taky hledal ale tohle sem holt prehlidnul Takze diky
    Full GAS...

Standardní

Citace Původně odeslal dutch3s
    a co dela treba za problemy?Ja ho pouzivam celou dobu,co jsem pripojenej k netu a nikdy jsem s nim nemel problemy

diky vsem za odpovedi!
    Často různé chyby systému (které se obvykle tváří, že jde o úplně něco jiného, obvykle file systém, nebo paměť), crashe, blue screeny, všechno možné. Hlavní problém je to, že jsou chyby pokaždé jiné, tyhle problémy jsou už několik let a fešáci to ignorují

Je fakt, že na některých instalacích běží naprosto v pohodě.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Nechtel sem zakladat novej prizpevek, protoze se zase jedna o viri, potreboval bych pomoct s identifikaci par viru-dnes sem si pustil kompl a AVGcko na me vyhodilo tusim ze 7 trojskych konu-fakt sem nechapal, tak sem si to tipnul a tady nate fotku www.sweb.cz/9800xt

je tam jedina fotka, nemel ste nekdo nejakej z tehle troj. konu? nebo necetli jste o nich nekde neco?

ps: veskery neznamy maily mazu, ale i presto mam v komplu tohle svinstvo, to me fakt stve.

Standardní

Nechtel sem zakladat novej prizpevek, protoze se zase jedna o viri, potreboval bych pomoct s identifikaci par viru-dnes sem si pustil kompl a AVGcko na me vyhodilo tusim ze 7 trojskych konu-fakt sem nechapal, tak sem si to tipnul a tady nate fotku www.sweb.cz/9800xt

je tam jedina fotka, nemel ste nekdo nejakej z tehle troj. konu? nebo necetli jste o nich nekde neco?

ps: veskery neznamy maily mazu, ale i presto mam v komplu tohle svinstvo, to me fakt stve.
    Možná kdybys nechodil na xxx stranky tak bys to tam nemel
    Já mam pravidelne ten Esoper...
    Normalni PC :)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání