Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Gigabyte GA-7VT600-1394 vs Seagate 120 GB SATA disk

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní Gigabyte GA-7VT600-1394 vs Seagate 120 GB SATA disk

Nekdo tady psal o problemech SATA disku na zminene gigabytce, problemy mam asi stejny, proste to nebezi stabilne at delam, co delam .... Chyby disku, atd ...

Zajimalo by me CO to bylo predtim za problem a jak to ten dotycny vyresil .... Nemuzu ten Thread najit .....

Diky ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Moderátor Avatar uživatele NOD
    Věk
    45
    Vliv
    294

Standardní

Mal som podobny problem na staruckej GA-7DXE a tam mi to robil vadny radic.Nepomahalo ani flashnut novsi BIOS.Pomohla len reklamacka.
    KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)

Standardní

no ksandou pardon kablokem to asi nebude zjisti si jak je ta baracuda delana jesli ma precodnik SATA-ATA, nebo je to jen SATA pokud je tam prevodnik je mzna chyba tam jinak asi radic, jeste zkus disk na jine desce
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

Citace Původně odeslal vogo
    no ksandou pardon kablokem to asi nebude zjisti si jak je ta baracuda delana jesli ma precodnik SATA-ATA, nebo je to jen SATA pokud je tam prevodnik je mzna chyba tam jinak asi radic, jeste zkus disk na jine desce
    Disk nema prevodnik, aspon pokial viem som niekde cital testy sata diskov a prave ta baracuda ako jedina ten prevodnik nema.
    V inej doske slape bez problemov, preto som thread nazval konkretne...
    Barton 2500+, Gigabyte 7N400Pro2, 2x256MB PC3200 Kingston, Sapphire Atlantis R9600Pro Fireblade, SB Audigy, Rockwell 56k, Barracuda 7200.7 120GB SATA, Teac Combo, Hansol 920D, Genius 5.1 HomeTheater

Standardní

Citace Původně odeslal k3xtd
    Disk nema prevodnik, aspon pokial viem som niekde cital testy sata diskov a prave ta baracuda ako jedina ten prevodnik nema.
    tak je mrtvejradic
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

tak je mrtvejradic
    moze byt, ale prvu dosku som vymenil kus za kus = druhy mrtvy radic.... potom som uplne vymenil za inu dosku, a prednedavnom som mal zakaznika mal tiez tu istu dosku a kupil si novy disk (skus hadat aky) tak sme mali v praci divadlo... vsetci sme boli zvedavi.. vysledok-mrtvy radic. Myslis ze je to nahoda? Mne to tak pripada, lebo ked si si vsimol inym to funguje
    Barton 2500+, Gigabyte 7N400Pro2, 2x256MB PC3200 Kingston, Sapphire Atlantis R9600Pro Fireblade, SB Audigy, Rockwell 56k, Barracuda 7200.7 120GB SATA, Teac Combo, Hansol 920D, Genius 5.1 HomeTheater

Standardní Re: Gigabyte GA-7VT600-1394 vs Seagate 120 GB SATA disk

Citace Původně odeslal svaca
    Nekdo tady psal o problemech SATA disku na zminene gigabytce, problemy mam asi stejny, proste to nebezi stabilne at delam, co delam .... Chyby disku, atd ...

Zajimalo by me CO to bylo predtim za problem a jak to ten dotycny vyresil .... Nemuzu ten Thread najit .....

Diky ...
    Nevyriesil... vymenil som dosku bohuzial

Standardní

tak je mrtvejradic
    moze byt, ale prvu dosku som vymenil kus za kus = druhy mrtvy radic.... potom som uplne vymenil za inu dosku, a prednedavnom som mal zakaznika mal tiez tu istu dosku a kupil si novy disk (skus hadat aky) tak sme mali v praci divadlo... vsetci sme boli zvedavi.. vysledok-mrtvy radic. Myslis ze je to nahoda? Mne to tak pripada, lebo ked si si vsimol inym to funguje
    tak v tom pripade dokonala nekompatibilita jo to byly casy kdzy se dalo odpalit vsechno vsim a clovek musel zistovat co se s cim senese co ti rekli pri opetovne reklamaci

Standardní

uz som to nereklamoval, ale nechal skladom s tym ze sa preda s inym dikom. Zmieril som sa s tym ze je to nekompatibilne. Akurat ma zaraza to ze v predoslom threade bol niekto kto tvrdil ze poskladal desat kompov s touto konfig. a vsetko slo....

Ono to zacalo bleskovym formatovanim, potom to slapalo v pohodo, ale po par dnoch sa zosypal pocitac a vyzeralo to akoby sa prepisovali data cez seba.. Prost nenaformatovany disk. A disk je urcite dobry doidnes ho mam ale s inou doskou

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní

Takze ta baracuda bezi na Win2000 SP3 na 100 procent a pod Win98 na 10 procent a ted mam Maxtora a tan bezi vsude.......

To zn.... asi nejaka nekompaktibilita, v kazdem pripade, zatim technologie na dve veci .....

Jinak diky vsem za rady .... problem je, ze tomu zakaznikovi budu muset vysvetlit, ze na jeho legalnich Win98 proste nefunguje ....
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání