Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: FX5200 a Abit KT7A

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní FX5200 a Abit KT7A

Rozchodil někdo grafickou kartu s chipem FX5200 na Abitu KT7A? Nejdříve jsem vyzkoušel FX5200@64bit ST-LAB ..nechodí.. jen zapíská. Teďka jsem zkusil MANLI FX5200@128bit a problém je ten samej. Pokud se to někomu povedlo, budu rád za nějaké rady. Díky

Standardní

Mně běhala MSI T128 FX5200 na Abit KT7 naprosto v pohodě...

není to třeba starým BIOSem?

Standardní

Mám tam poslední, ale jen píská

Standardní

Citace Původně odeslal LISP
    Mám tam poslední, ale jen píská
    dej tam jinou grafiku vynut AGP4x nebo 2x a zkus to FXo
    | AMD Athlon 64 3500+ (Orleans) | Asus M2N-E | 2× Apacer 512MB PC2-5300 | GigaByte MAYA GV-NX76T128D-RH | Crative SoundBlaster Live! 5.1 Digital SB0220 | Western Digital Caviar SE WD3200AAKS | LG SuperMulti GSA-H10N | CoolerMaster Elite 330 | Arch Linux 64bit |

Standardní

To sem taky zkoušel Když jsem tam dal starou GF2mx400, tak deska najela v pohodě. Dával jsem tam natvrdo AGP/2x, 4x, FW On.. Off.. nic jen píská.
    Psal jsem i do Abitu, jenže ty jejich rady nejsou k ničemu. Doporučují 300W zdroj, jenže ani v tomhle to není. Nenajede ani s novým zdrojem.
    Takže buď je v háji něco na desce, nebo prostě některé FX5200 nepodporuje

Standardní

Podľa mňa to je určite AGPčkom. Karta chce 8x, doska chce 4x. Nedohodnú sa a už to pípa. Možno by pomohol reset CMOS. Ja mám KT7A a keď resetnem CMOS, tak sa mi AGP defaultne nastaví na 2x

Standardní

Citace Původně odeslal Sherpa
    Podľa mňa to je určite AGPčkom. Karta chce 8x, doska chce 4x. Nedohodnú sa a už to pípa. Možno by pomohol reset CMOS. Ja mám KT7A a keď resetnem CMOS, tak sa mi AGP defaultne nastaví na 2x
    Mal som dosku ktorá podporovala len 4x a FX5200 tam šlapala jak besná.Nemá nahodou ta karta prídavné napájanie?AGP to nemusí utiahnúť.

Standardní

CMOSku jsem samozřejmě resnul, to mě napadlo jako první. Holt je to asi nekompatibilní

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání