Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Odešla deskaKT266 PRO2,procesor,grafika

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Odešla deskaKT266 PRO2,procesor,grafika

Měl jsem v této desce Duron 800 a běžel v pohodě na 963,místo 800 jsem dal Duron 1,4 Mobile a odešla deska procesor i grafika(GeForce FX5200).PC ani nepípnul,z ničeho se nekouřilo a je po.Přitom deska podporuje i 2200+.

Senior Member Avatar uživatele Mirectec
    Vliv
    283

Standardní

ne neodesla.. Tato deska nepodporuje tento procak.. Jedine az po nejake uprave..Zkus pohledat..
    AMD mobile Barton 2500+@2430MHz 1,8V (1,76V real) watercooled || ABIT NF7-S V2.0 watercooled || Samsung 160GB SATA s NIDEC loziskama + Hitachi desktar 40GB || 512MB DDR500 A-DATA || ATI Original 9500@PRO 64MB @405/325 watercooled || Leadtek winfast 2000XP || CD-ROM Teac 40x || 4× DVD±R/RW Teac DV-W50D (pioneer 106D)|| Fortron 350W ATX FSP350-60PN(PF)
    MSI KT3Ultra forever || NENAVIDIM lidi co maj nick Mirec

Standardní

Citace Původně odeslal Mirectec
    ne neodesla.. Tato deska nepodporuje tento procak.. Jedine az po nejake uprave..Zkus pohledat..
    kde zjistim který procesor podporuje,procesor odešel v každém případě a grafika taky,zkoušel jsem je a procesor odpálil další desku asi je totál ve zkratu.Proč deska tenhle procesor nepodporuje,jak zjistim jestli je vadná(možná se jenom zavřela po zhasnutí procesoru

Standardní

Citace Původně odeslal mechanik
    Citace Původně odeslal Mirectec
    kde zjistim který procesor podporuje,procesor odešel v každém případě a grafika taky,zkoušel jsem je a procesor odpálil další desku asi je totál ve zkratu.Proč deska tenhle procesor nepodporuje,jak zjistim jestli je vadná(možná se jenom zavřela po zhasnutí procesoru
    Poradí mi někdo jak zjistim jestli je deska v pořádku bez toho aby mi odpálila další procesor,třebe by jiný procesor neodpálila,ale nechci to riskovat.Poraďte

Standardní

někde v servise by Ti do toho mohli vrazit diagnostickou kartu...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání