Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: WinXP-vzhled Exploreru po prihlaseni uzivatele

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní WinXP-vzhled Exploreru po prihlaseni uzivatele

Da se prosim vas nejak nastavit, aby po prihlaseni uzivatele zustal vzhled exploreru tak, jak jsem ho nastavil pro sebe ? Cili myslim tim, jestli je nekde naky profilovac nebo nastaveni, ktery by toto umoznil. Je desny, kdyz se na jeden comp prihlasuje treba 10 lidi a pro kazdeho pak nastavovat to same znova a znova
    CPU: XP 2100+@2700+, MB: MSI K7N2G-ILSR, Graph: Sapphire 9100 64MB, Mem: OCZ 2x256 PC3200 Cl2 Perf. , HDD: WD JB 120GB, Seagate Bar. V 120GB +serie, CD-RW: Plextor 48x24x48, Case: Chieftec, Mon: iiyama VM 454

Standardní default

Nevim jestli je nejakej profilovac, ale da se to udelat i rucne, ale tos mel predtim nez si vytvarel uzivatele. Myslim ze by stacilo prekonfigurovat "Default user" a pak by vsichni meli to nastaveni.
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

No diky, ale jak to udelat v praxi ? Kde a jak to teda zmenit ? A pri vytvareni uzivatele myslis kdyz se dela nova instalace nebo jen uzivatel ( nic jsem si tam takoveho nevsiml ).
    CPU: XP 2100+@2700+, MB: MSI K7N2G-ILSR, Graph: Sapphire 9100 64MB, Mem: OCZ 2x256 PC3200 Cl2 Perf. , HDD: WD JB 120GB, Seagate Bar. V 120GB +serie, CD-RW: Plextor 48x24x48, Case: Chieftec, Mon: iiyama VM 454

Standardní kopirovat

JA sem myslel treba v Total commanderu prekopirovat cely profily z nejakeho uz vytvoreneho uctu, kde to mas vsechno nastaveny a prepsat tim jinej ucet...akorad nevim jaky vsechny soubory kopirovat, jestli ntuser.dat ntuser.ini ...nevim co vsechno. Mozna ze vyber jenom to, co je i v adresari Default User.

Takze schrnto:
    -koukni se co vsechno je v adresari Default user
    -a presne to samy vykopiruj z toho uctu, na kterym mas nastaveny vsechno
    -no a pak mmuzes bud prepsat vsechno v default user a kdyz vytvoris novyho usera, tak bude mit vsechno nastaveno, nebo timhle prepises nastaveni existujiciho uzivatele

Ale prosimte napred si to vyzkousej nekde pokusne abys pak na me nenadaval
    Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.

Standardní

Já jsem to vše přepasl pře sebe ale musej bejt stejný uživatelský jména!

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Mám XP chvilku, takže je nemám prošmejděné, ale co zkusit : spustit: gpedit.msc
    Tam se dá nastavit spouuuusta věcí ohledně uživatelů.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

Fungovalo to pri zkopirovani ntuser.dat , ale musel jsem byt prihlasen jako jiny uzivatel, protoze ten co je prihlaseny, tak si na to nenecha sahnout. No sice to funguje, ale chtelo by to neco jako nastaveni profilu. Nasli jste neco ?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání