Stránka 1 z 2 12 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 37

Téma: Chlazení GF4Ti

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Chlazení GF4Ti

MSI má docela blbej větrák, rád bych ho vypojil a přidělal na kartu 80mm system fan, ale nevim jak to tam pripevnit , zkousel jsem vterinak (bezuzpsene), lepsici pasku ( lol odlepovalo se to lezlo to do lopatek..)
    no doufam ze nedko vi co s tim, nebo bych tam pripevnil i poradnej cooler ale to bych do nej musel vrtat diry ( nemam rad kdyz je to jen prilepeny).
    Pašák erda.

Standardní

Mno ja sem nechal puvodni pasiv a 80-ku pridelal ke karte izolovanejma zohejbanyma sponkama

Member
    Věk
    44
    Vliv
    281

Standardní

A jak jsi ho tam dal (nemyslim zpusob pripevneni, ale umisteni) jde mi o to, jestli nad tim mistem, kde byl ten urvany prcek od MSI mas motorek od vetraku ?
    Hope is the first step on the road to disappointment.
    Alcohol is the first step towards alcoholism.

Standardní

Mno ja mam Gainwarda a tam sel vetracek normalne odsroubovat, akorat ten kryt co byl na nej sem musel urvat
    Jinak mi tam visi povesenej od zhora a fouka lehce ze strany

Standardní

Citace Původně odeslal okupka
    Mno ja sem nechal puvodni pasiv a 80-ku pridelal ke karte izolovanejma zohejbanyma sponkama
    a to si tam ty diry na sponky napřed vyvrtal
    Pašák erda.

Standardní

Citace Původně odeslal eraser
    Citace Původně odeslal okupka
    a to si tam ty diry na sponky napřed vyvrtal
    lol vrtat do vrstvenyho tistaku ... to neni dobej napad
    ja teda nevim jak ta MSi vypda, ale podle me ma kazdy Ti-cko u rohou GPU 4 diry a este 2 napric takze der je na desce az dost (jestli je tam nemas tak to je blby no) a asi kazdej ti rekne, ze nejlepsi je vzit starsi pasiv dat na nej nejakej ten vetrak a mas to ...
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Standardní

Citace Původně odeslal Some guy
    a asi kazdej ti rekne, ze nejlepsi je vzit starsi pasiv dat na nej nejakej ten vetrak a mas to ...
    o dobře to vím, já se ale ptám jak to tam přichytit
    Samo že tam mám ty 4+2 díry. jenže mě zajímá jak to tam přichytit.
    Nešlo by že by si nahodil nějaké obrázky pls
    Pašák erda.

Standardní

a asi kazdej ti rekne, ze nejlepsi je vzit starsi pasiv dat na nej nejakej ten vetrak a mas to ...
    no normalne vyvtrej zespoda toho pasivu 4 diry (tak aby sedly na ty co sou na grafice) udelej do nich zavity a z druhy strany grafiky to prisroubuj, fotky bych nejak udelal ale nemam je kam dat leda bych ti je polslal na email
    AMD Athlon XP 2500+ Barton | AC Copper Silent 2 (lapped) | Soltek SL-75FRV - VIA KT400 | V-Data 512MB DDR RAM PC2700 |
    Prolink GeForce 4 Ti4200 64MB DDR RAM | Hitachi 7K250 120GB 7200ot. 8MB | Western Digital 40GB 7200ot. JB | M$ IE 3.0 |

Standardní

no normalne vyvtrej zespoda toho pasivu 4 diry (tak aby sedly na ty co sou na grafice) udelej do nich zavity a z druhy strany grafiky to prisroubuj, fotky bych nejak udelal ale nemam je kam dat leda bych ti je polslal na email
    Budu moc rád, když mi to pošleš. eraser@tacop.cz Moc dík
    Jinak tady mám nějakou inspiraci http://www.modernizacje.net/index.ph...=podkrecamygpu
    http://www.hwtips.com/images/old_upload/791.JPG
    Pašák erda.

Standardní

no toho zalmana si muzes koupit, ale je celkem nehorazne drahej
    naky fotky sem tu nasel, tak ti je poslu ...

Standardní

twe napsal si blbe tu emajlovou adresu !!!

Standardní

twe napsal si blbe tu emajlovou adresu !!!
    promin je to eraser@tacops.cz
    viz ten knoflik dole
    Pašák erda.

Standardní

jo už mi to příšlo tak díiky moc vypadá to pěkně.
    Pašák erda.

Standardní

mno, ja mam ti 4400 od leadteku ( mohutny oboustranny pasiv ) a nad i pod mam 80mm AC... normalka privazany buzirkou... zadny problem :))
    fotky na pozadani dodam :)

Standardní

Citace Původně odeslal Grizzzzly
    mno, ja mam ti 4400 od leadteku ( mohutny oboustranny pasiv ) a nad i pod mam 80mm AC... normalka privazany buzirkou... zadny problem )
    fotky na pozadani dodam
    zadam o dodani fotky. Klidne to sem slehni jako image...
    Pašák erda.

Standardní

mno, ja mam ti 4400 od leadteku ( mohutny oboustranny pasiv ) a nad i pod mam 80mm AC... normalka privazany buzirkou... zadny problem :))
    http://www.morgus.cz/grizzzzly/case/
    horni 2 fotky ( dnesni datum, velitost cca 600kb )

Standardní

mno, ja mam ti 4400 od leadteku ( mohutny oboustranny pasiv ) a nad i pod mam 80mm AC... normalka privazany buzirkou... zadny problem )
    fotky na pozadani dodam
    ty krávo kolik tam máš hadrů!!!!
    ale jinak slušnej bordel ve skříni ale jinak to asi nejde když toho tma máš tolik
    Pašák erda.

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní Re: Chlazení GF4Ti

MSI má docela blbej větrák, rád bych ho vypojil a přidělal na kartu 80mm system fan, ale nevim jak to tam pripevnit , zkousel jsem vterinak (bezuzpsene), lepsici pasku ( lol odlepovalo se to lezlo to do lopatek..)
    no doufam ze nedko vi co s tim, nebo bych tam pripevnil i poradnej cooler ale to bych do nej musel vrtat diry ( nemam rad kdyz je to jen prilepeny).
    poslal jsem ti foto mojí úpravy na mail

Standardní Re: Chlazení GF4Ti

Citace Původně odeslal Over
    poslal jsem ti foto mojí úpravy na mail
    je posli i me rad se podivam ... dik

Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

ftp.over.myslenka.net/img/gf4.a.JPG
    ftp.over.myslenka.net/img/gf4.b.JPG

je tam pasiv z Tuleně na dvou šroubech (lapovný GPU) a tichej větráček Elina na 5V (cca 2800rpm) ...chladí to dostatečně, znatelě lépe než originál plotna Leadteku,páč ta špatně seděla na GPU,resp. jen na pamětech.A navíc je to krásně tichý

Standardní

ty krávo kolik tam máš hadrů!!!!
    ale jinak slušnej bordel ve skříni :lol: ale jinak to asi nejde když toho tma máš tolik
    4 a patej v supliku, viz podpis ;-)
    ale ted mam uz bigtower... radic + dalsi disky comming soon
    jop, bordel je tam slusnej ;-)

/edit
    2 Over: a co chlazeni pameti???
    me pri 700mhz uz docela pecou :(

Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

pečou a co? jsou na to stavěný (v BGA pouzdře) Jiný karty je maj taky bez chlazení a jedou stejně, jako s chlazenim. Navíc pěčkou jen vátěži, jestli sis všimnul a 740 jedou OK

Standardní

Citace Původně odeslal Over
    pečou a co? jsou na to stavěný (v BGA pouzdře) Jiný karty je maj taky bez chlazení a jedou stejně, jako s chlazenim. Navíc pěčkou jen vátěži, jestli sis všimnul a 740 jedou OK
    vsimnul... ale kdo rika, ze nejedu v zatezi furt? ;-))
    mno nic, z5 k tematu...
    muj sandwich doporucuju, je tichej, kdyz nastartuju pc, fany se ani netoci, zacnou az se ohreje pasiv ;-)) a pak jsou i vykonny

Standardní

To over:
    no super, děkuji všem za náměty na cooling zítra jdu koupit vrtáčky a takovou tu blbůstku na ty závity, plus nějaký ten cooler asi bude stačit nějaká 60*60 hlavně aby to nemělo moc rpm max tak 2200 jinak bych to šlehnul bud na odporr nebo na 7V

To ostatní:
    kolik rpm tam máte vy
    Pašák erda.

Standardní

To over:
    no super, děkuji všem za náměty na cooling zítra jdu koupit vrtáčky a takovou tu blbůstku na ty závity, plus nějaký ten cooler asi bude stačit nějaká 60*60 hlavně aby to nemělo moc rpm max tak 2200 jinak bych to šlehnul bud na odporr nebo na 7V

To ostatní:
    kolik rpm tam máte vy???
    arcticy se plynule regulujou samy

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání