Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Prskaní v reproduktorech......

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Prskaní v reproduktorech......

Vlastnim bednu ATX AOpen H600A s 300W zdrojem AOpen přímo. A problem mam ten, ze v zesilenem zvuku v reprákách se mi jen ve Windows ozyvá různé rušení od HDD, větráku, CD-ROM i VGA. Zkousel jsem vymenit zdroj i desku i pameti i CPU a pri spuštěném PC a odpojeni všech vetraku i vetraku na CPU, je šum menší a po vyjmutí zdroje ze skříně už pak téměř není..nicméně slabé rušení je slyšet pořád od HDD ci CD ROM..... Zkoušel jsem dát pryč i zesík a zapojit misto repro jen sluchátka....dělá to to samé...... prostě nevím, kde je zakopán pes. Zvukovku používám integrovanou na desce Gigabyte s KT400A a pak i Epox s KT333....nejake 5.1
    Prosím pomoc !!
    a predem dekuji.

p.s. nevim, kde by mi pomohli, tak jsem to dal sem.
    || AMD PHENOM II X4 960 3.0/3,4@3,8GHz, 1,35V | MSI 870A-G54| SAPPHIRE RADEON R285 2GB 928/5500MHz | A-DATA 1x8GB DDRIII 1600 | SAMSUNG 640GB/16MB ||
    AMDATI

Standardní

Je to tou integrovanou zvukárnou, bohužel s tím nic neuděláš, leda bys koupil nějakou pořádnou a tuhle vypnul.
    AMD Athlon 1700+@2800+11x200 1,7V | AC Slim Silent Pro 43°C/54°C | 512MB OCZ Basic DDR 3200 | ABIT NF7-S rev.1.1 | Western Digital WD400JB 40GB | Leadtek GeForce 4Ti 4200 64MB 250/500@300/600| DVD Toshiba SD1712 | CD-RW Teac 524 | 17\" DELL repas

Standardní

Fakt Mas to vyzkoušené?

Tak ja to zkusim u kamose na jeho kompu...ma take integrovanou zvukovku nForce2....tak uvidim.

Zatim diky.
    || AMD PHENOM II X4 960 3.0/3,4@3,8GHz, 1,35V | MSI 870A-G54| SAPPHIRE RADEON R285 2GB 928/5500MHz | A-DATA 1x8GB DDRIII 1600 | SAMSUNG 640GB/16MB ||
    AMDATI

Member
    Věk
    43
    Vliv
    274

Standardní

Presne tak. Je to integrovanou zvukovkou. Kamaradka ma stejny problem a to ma znackovy pocitac splnujici normu ISO 9001!!!
    BTW: tenhle thread jses nemusel stydet hodit do fora zvuk - takovych lidi je tam vic avsak nejaky napad co s tim (krom jine zvukovky) se tu jeste neobjevil....
    Hromada šrotu...

Standardní

Ja jsem se nestydel.
    Dal jsem ho tam vcera a nic
    Tak jeste jednou diky.
    Aspon k necemu je to MIMO MISU dobre.
    CO byste doporucili za zvukovku, kdyz uz jsme u toho, aby mi to nedelalo?? Nehledam nic draheho....tak akorat...good ovladace a atd.
    AMDATI

Member
    Věk
    43
    Vliv
    274

Standardní

Citace Původně odeslal Haski
    Ja jsem se nestydel.
    Tak jeste jednou diky.
    CO byste doporucili za zvukovku, kdyz uz jsme u toho, aby mi to nedelalo?? Nehledam nic draheho....tak akorat...good ovladace a atd.
    Sam bych asi do neceho jineho nez je Creative nesel. Z vlastni zkusenosti mohu doporucit SB Live! 5.1 ikdyz v sekci BAZAR muzes docela levne sehnat i SB Audigy (pokud budes mit stesti).
    Hromada šrotu...

Moderátor Avatar uživatele wong
    Věk
    42
    Vliv
    314

Standardní

Ja jsem se nestydel.
    Tak jeste jednou diky.
    aha, takze radeji budeme vsichni psat vsechno do Misy, ze? a pak to tady ma nejak vypadat

ps: MOVE to Zvuk

k tematu: ja mam taky SB Live a vubec si nestezuju

Standardní

Citace Původně odeslal wong
    Ja jsem se nestydel.
    Tak jeste jednou diky.
    aha, takze radeji budeme vsichni psat vsechno do Misy, ze? a pak to tady ma nejak vypadat

ps: MOVE to Zvuk

k tematu: ja mam taky SB Live a vubec si nestezuju
    Omlouvam se, ale poradili mi az tam a okamzite. Urcite bych pozdeji pozadal o presunuti sem..... jeste jednou dekuji za odpovedi a omlouvam se.
    AMDATI

Standardní Re: Prskaní v reproduktorech......

chci se zeptat, mám asi stejný problém - repráčky mi chrčí, ale nereaguje to na zvýšování hlasitosti, ani na vypínání různých zvukových vstupů. Mám taktéž zvukovku integrovanou, ALE jsem si jistý, že dřív mi to nedělalo - až co jsem celý počítač přestěhoval. Mýslíte, že se mohli poškodit repráčky (resp. subwoofer jakožto zesilovač)? Mám Creative Inspire 5.1 5300, zvukovku na MSI K7N2 Delta ILSR.
    Peta
    Intel Core 2 Duo E4400(AC Freezer 7 Pro), Gigabyte GA-965G-DS3 (rev. 3.3), Apacer 2x1GB DDRII 800MHz, Enermax Liberty 400W, Nexus 12cm input, AC 8PWM output

ozkouset na jinem pocitaci...
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Hlavně si zkontroluj, zda máš mutnutý vstup mikrofonu. Ten chytá různé ruchy a šelesty a jak jej vypneš, máš klid. Také ostatní nepoužité vstupy zvukovky by měly být v mixeru vypnuty.
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Vstupy jsem povypínat zkoušel. Zkusil jsem i postupně zapojovat jen jednotlivé konektory abych videl jestli třeba není problém v některém z nich - při zasunutí kteréhokoliv z nich pořád chrčí VŠECHNY reproduktory (zapnu např. pouze konektor pro zadní a chrčí i přední i středový). Zkusil jsem zapnout do notebooku a tam je vše ok. Takže repráky budou asi OK. Myslíte že se integrovaná zvukovka mohla poškodit??

Have a NICE day
    Peta
    Intel Core 2 Duo E4400(AC Freezer 7 Pro), Gigabyte GA-965G-DS3 (rev. 3.3), Apacer 2x1GB DDRII 800MHz, Enermax Liberty 400W, Nexus 12cm input, AC 8PWM output

Opravdu na ní mohly odejít výstupy, pokud bedny jinde šlapou krásně, neváhal bych a trochu hledal po bazerech. Já koupil pro slečnu SB Live s pozlacenými konektory za 200kč, hraje pohodově..maximálně bych šáhnul po SB Audigy, tu jsem měl s modnutým softem z A2 a byla to parádička.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. prskani zvuku na SB Audigy s deskou ASUS A7N8X Deluxe :(
    Založil DragonCzech v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 16.06.2006, 11:55
  2. prskani v repro pri provozu lan
    Založil DoDo1 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 04.01.2005, 12:05

Pravidla přispívání