mám desku P4B533 intel845EChipset a procesor 2.4 box. Při náročných hrách hlavně 3d se ozívá z desky pípání. Nepomůže ani vypnutí aplikace asusprobe ani v biosu. Teplota nepřesáhne 60°C. Dík za pomoc
mám desku P4B533 intel845EChipset a procesor 2.4 box. Při náročných hrách hlavně 3d se ozívá z desky pípání. Nepomůže ani vypnutí aplikace asusprobe ani v biosu. Teplota nepřesáhne 60°C. Dík za pomoc
No pokud je to takovy nonstop houkani o vyssi frekvenci, tak to konkretne u me znamena CPU overheatedmrkni do manualu
![]()
Loading signature [ FAILED ]
Dík za pomoc, ale je to jen náhodné pípnutí asi v rozmezí 1min.Prostě udělá to píp a zase klídek
To muze bejt signalizace, ze dzis moc klaves najednouPůvodně odeslal rokub
Me to taky dela, kdyz hraju nejakou parbu, kde musis mackat vic klaves najednou, tak obcas zapipa - neni to tim?
Ne bohužel to pípání se projeví i když třeba vůbec nemačkám žádnou klávesu, mám dojem že je to teplota CPU nebo napětí (mám ale 300W zdroj)?
Asus P4B533 intel854E,P42,4/533FSB box,GeForce4 TI-440 128DDR, DDR512/333Mhz,CD-RW Lite-On, 2x-WD40/7200/8MB
Nooo ... tak to uz fakt nevim .. nejsem zadnej odbornik, muze to bejt teplota nebo napeti, treba deska pipa jen tak abys neusnulSnad poradi nekdo chytrejsi
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)