Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: sl-75drv5-5 problem s komprimací mp3

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní sl-75drv5-5 problem s komprimací mp3

pri prevodu audio cd na mp3 mi se mi kompl pokazde resetne!!!
    teploty ok,pameti ok, zkousel jsem vice programu na komprimaci a dela to se vsemi. zacalo to tak pred mesicem a uz nejsem chopen udelat ani jednu celou mp3!!! pouzival sem CDex.nevite nekdo co stim
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 3000+ venice, Gigabite NX6600GT , Kingston HyperX DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2,2xSATA MAXTOR 160GB DVDRW LG4160B,CDROM SONY CDU5221

Standardní

Těžko říct, ale jeden tip bych měl, zkus projet memtestem nebo goldmemory paměti, mě se takhle při hraní začal postupem času resetovat komp, bylo to čím dál tím častěji - memtest objevil chyby v jednom modulu, které tam dřív nebyly (už je na reklamaci).
    ...zzzzzz

Standardní

Citace Původně odeslal FlashedBrain
    Těžko říct, ale jeden tip bych měl, zkus projet memtestem nebo goldmemory paměti, mě se takhle při hraní začal postupem času resetovat komp, bylo to čím dál tím častěji - memtest objevil chyby v jednom modulu, které tam dřív nebyly (už je na reklamaci).
    testoval sem memtestem a vse ok.
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 3000+ venice, Gigabite NX6600GT , Kingston HyperX DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2,2xSATA MAXTOR 160GB DVDRW LG4160B,CDROM SONY CDU5221

Standardní

Pak možná ještě zjistit, v jakým režimu běží CD z které se to grabuje - UDMA většinou způsobuje různé problémy, možná to nějaký soft přehodil, nebo to může být docela obyčejný postupný rozklad widlí, takže reinstall .

edit, přece jenom bych zkusil otestovat stabilitu kompu, jako takového, Prime, Toast, nebo aspoň 3DMark a nechat to chvíli běžet, může se přehřívat třeba NorthBridge.
    ...zzzzzz

Standardní

Zkus prosímtě, jestli to náhodou nedělá i při normálním kopírování z CD na HDD, asi bych se soustředil na IDE řadič. Čipsety VIA jsou pověstné svými prblémy s kopírováním z jednoho na druhý disk (včetně CD-ROM). Je pravda, že většinou v kombinaci s SB-LIVE, ale problémy byly i samostatně. Tady si taky stáhni nejnovější BIOS http://www.soltek.com.tw/downloads/bios/75drv5e2.bin Možná se pletu, ale to jsou moje zkušenosti.
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ACDSee 5.0 - ako vypnúť zobrazovanie mp3
    Založil wanthom v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 07.01.2008, 21:10
  2. Problem s pripojenim MP3 player
    Založil Zizi v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 24.02.2005, 20:08
  3. Velmi zahadny problem... ALi M1621
    Založil Spirit v sekci fóra SiS a ostatní čipové sady
    Odpovědí: 7