Chtel bych se zeptat, jestli exitstuje nejaky externi zpravce balicku pro linux RH9, protoze ten co tam je mi pripada docela nepouzitelny..... dik za typy
Chtel bych se zeptat, jestli exitstuje nejaky externi zpravce balicku pro linux RH9, protoze ten co tam je mi pripada docela nepouzitelny..... dik za typy
Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)
v KDE je Kpackage, primo v Conective je Synaptic jesli je neco zvlast to netusim ale stejne co po spravci potrebujes? Jedine tak aby ukazal co je nainstalovaneho, kde je to nainstalovane a zavislosti a co je jeste mozne nainstalovat a to umi snad kazdy spravce v dane distribuci.
Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.
Kpackage jsem pouzival v RH7.3,ale v tech 9-kach to nejak neni, (nebo jsem to zapomnel naistalovat), ale nasel jsem tam neco podobnyho, jako je ve widlich pridat/odebrat programy, ale tam se mi neukazujou vsechny balicky co tam mam naistalovany... tak nevim.
KPackage je soucasti KDE, takze pokud treba jedes na Gnome tak tam nebude, ale Gnome ma svuj vlastni. Pokud tam i tak zadny nemas tak se bude dat urcite priinstalovat.
pouzivam KDE3, ale kdyz jsem jeste mel RH7.3, tak se v konzoli dalo napsat kpackage, ale v RH9.0 nic takovyho neni, proto se ptam..... nasel jsem sice nejakej zpravce balicku, ale tam jsou jen balicky od instalace a ne ty dalsi co nejsou v distribuci.
Prolez instalacni CD Redhatu a nekde tam kpackage urcite bude nebo ho sosni z netu
oki, dik, zkusim![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)