Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Vzpominate na BeOS???

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Vzpominate na BeOS???

Pamatujete si ho někdo jednu dobu to byla takova mala manie. Udajně nejlepsi multimedialni system (ale podle mě je dost pomalej). Ja ho jestě občas pozivam a rad bych si popovidal s někym kdo ho taky ma

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    292

Standardní

tak to si nepokecame, ja h onemam.
    ale mel sem ho nejaky casek. teda jen chyvilku. i grafarna se mi tam naisntalila v poho. jen sem na nej nenasel uplatneni krom toho ze umel rychle pracovat s videem a kopirovat audiocd primo jako wavy.
    CASE Chieftec DX-01B-D { GIGABYTE X48 DS5 { Intel q9300 + 8GB + ATI x1600 + 2x Seagate ES2 1TB } + LiteOn SHM-165P6S} } + 21" Samsung SyncMaster 215TW

Standardní

Ja ho taky pouzivam jen na zvuk a mam pro něj ripovac DVD (mel je 120kb) tak jsem ho stahnuj je uplně free a docela to ujde

Standardní

No BeOS mi opravdu něco ríká a pokud bych neměl zk**** winmodem tak mám wokna snad jen na pár her a sem tam na Office, nedávno sem si stáhnul ten jejich pack (BeOS MAX Edition V2) a teď v tom mám dokonalej pořádek, navíc je docela příjemný strčit Cédo do mechaniky, nabootovat a akorát vybrat oddíl, aplikace a skočit na kafe a systém se vám mezitím nainstaluje...

Jestli se vám zdá pomalej, tak ste lamy a neumíte to nastavit - viděl sem testy, kde Quake běhal pod BeOSkem asi o 10% rychleji než pod woknama (jakože tomu dost věřím, protože třeba diskový služby má dost rychlý - holt 64bit souborový systém - už se těším na OpenBFS Final, zrovna vyšla Beta4 tak si vyzkoušíme

Jinak teda osobně držím palce ať konečně brzo dodělaj OpenBeOS, vypadá to dost nadějně...

No nic, právě sem dotáhl průměrný ovladač (100kB Takže si ho prostě nainstalujte a hotovo

Standardní

Moje řeč!!!!!! JA to mam asi taky tak windows jen na hry ale beos nepodporuje moji Savage 2000 takže jedu jen na vesa. A tojs tu MAX edition spahoval modemem? dyt MÁ ASI 50mb NE? NEBO NĚJAK TAK ALE vi ze je to hodně

Standardní

lidicky .. a nemate nejakej link na totot

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ - Ctete prvni [UPDATE 25.11.2004]
    Založil wong v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 08.10.2006, 22:40
  2. Rozpadavajici se obraz na MSI NX6600GT VTD128
    Založil Firuz v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 02.06.2005, 15:33
  3. 2xRaptor36 v RAID0 @ Silicon Image 3112
    Založil Dr4k3 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18