Wirruss> priznavam ze ted ti moc nerozumim? V mem konkretnim pripade jsem vzdycky chtel projektor je to fantasticky na filmy i hry - dost me desil ten psychologickej faktor kdy se u komercniho projektoru kdyz sem si ho pucil musis zabyvat kolik uz jsi propalil hodin to tady odpada => cili vetsinou si lidi diy projektor porizuji za ucelem permanentni instalace v byte/pokoji jako kombinace domaciho kina/tv/gameseni pro pouziti nekolik hod denne - ja mam treba poc uz od dob tvoutu v jiny mistnosti takze to nedela v obyvaku esteticky ani hlukovy efekty, kabely vedeny dourou ve zdi..ovladani winampu a dvd nesmrtelnym perverznim rf ovladacem pro lidi ATI remote wonder ze cc..![]()
Pokud zamyslis mit projektor jen na obcasne vyndani ze skrine tak to fakt nevim s tim jsem se opravdu jeste nesetkal.. nic ve zlym.. jen se mijime myslenkama trochu..
Chtel jsem tady napsat jen zkusenosti cloveka co se tim celkem dost dlouho zabyva (ale netvrdim ze jsem expert) takze mozna usetrim nekomu cas hledat veskery info a prokousavat se tim stylem pokus/omyl..
zachy> fakt nevim zkusil jsi jejich servis v CR (jestli maj) treba se jim tam neco takovyho vali a dali by to? Ale pochybuju tuhle znacku neznam a co spis to napevno pridelat k takovymu tomu kancelarskymu ramenu ala stojanek na lampu ty maj u nas vsude..??