Asi je to individuální... Mně to nejde![]()
Asi je to individuální... Mně to nejde![]()
2Octopuss: Až si najdeš čas, tak projdi protokol událostí a podívej se na název a kódy té BSOD.
Zajímalo by mě, jakou zprávu k tomu Windows přiřadila.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
To už jsem se díval. V logů není nic. Zřejmě systém pokaždý kleknul tak dokonale, že se nic neuložilo
Ale musím zaklepat, drží to...
Kdybych byl masochista, nahodil bych ten novější ovladač a až bych zmodral, přepsal bych tu hlášku sem.. ale... nechce se mi![]()
No paráda, flashnul jsem novej bios a už nenabootuju... vůbec se nenajde disk. Na začátku kdy ahci bios hledá zařízení je u disku poznámka "init device parameter failed" nebo tak něco. V ide režimu ho to najde a i by nabootoval, jenže ahci a modrá smrt.
Nevíte někdo co s tím?
BSOD alias modrá smrt samo o sobě není nijak vypovídající.
Už sem se tu snažil jednou nakopnout aby jsi napsal chybový kód BSOD.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Bože, prostě to v IDE režimu nenaběhne, když je to nainstalovaný v AHCI. Co na tom chceš dalšího řešit? O to tu teď ani nejde!
Už jsem ale identifikoval problém - ten novej bios je prostě napytel, musel jsem to s problémama flashnout zpátky.
Čímž všechny majitele (E)P35-DS4 důrazně varuju před flashováním čehokoli novějšího než F6a.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)