Stránka 4 z 4 PrvníPrvní 1234
Výsledky 76 až 81 z 81

Téma: ICH9R a AHCI

Standardní Re: ICH9R a AHCI

Asi je to individuální... Mně to nejde

2Octopuss: Až si najdeš čas, tak projdi protokol událostí a podívej se na název a kódy té BSOD.
    Zajímalo by mě, jakou zprávu k tomu Windows přiřadila.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

To už jsem se díval. V logů není nic. Zřejmě systém pokaždý kleknul tak dokonale, že se nic neuložilo
    Ale musím zaklepat, drží to...
    Kdybych byl masochista, nahodil bych ten novější ovladač a až bych zmodral, přepsal bych tu hlášku sem.. ale... nechce se mi

No paráda, flashnul jsem novej bios a už nenabootuju... vůbec se nenajde disk. Na začátku kdy ahci bios hledá zařízení je u disku poznámka "init device parameter failed" nebo tak něco. V ide režimu ho to najde a i by nabootoval, jenže ahci a modrá smrt.
    Nevíte někdo co s tím?

BSOD alias modrá smrt samo o sobě není nijak vypovídající.

Už sem se tu snažil jednou nakopnout aby jsi napsal chybový kód BSOD.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Bože, prostě to v IDE režimu nenaběhne, když je to nainstalovaný v AHCI. Co na tom chceš dalšího řešit? O to tu teď ani nejde!

Už jsem ale identifikoval problém - ten novej bios je prostě napytel, musel jsem to s problémama flashnout zpátky.
    Čímž všechny majitele (E)P35-DS4 důrazně varuju před flashováním čehokoli novějšího než F6a.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání