Mam omegy postaveny na cat 3.4 a ani za nic mi nechce jit obnovovaci frekvence vic jak 60zkousel sem refres force a multires a nic, furt 60Hz, poradte. Jinak sem z toho vykonu uplne nadsenej mam ji den
![]()
Mam omegy postaveny na cat 3.4 a ani za nic mi nechce jit obnovovaci frekvence vic jak 60zkousel sem refres force a multires a nic, furt 60Hz, poradte. Jinak sem z toho vykonu uplne nadsenej mam ji den
![]()
Stáhni si ze stránek radeon.borec.cz utilitku Refresh Force (Reforce), tam si pěkně pro každý rozlišení nastavíš obnovovací frekvenci.
Ehm, mam takovej nutkavej pocit, ze ji uz zkousel.Původně odeslal sybolinek
![]()
Sam Ti neporadim, me Refresh force funguje, ale zkus hledat.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Najdi si to v nastaveni displayov v ati control panel.Původně odeslal Lukoborec
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
Hej hej, TimeLord ma pravdu, v zalozke neviemako sa vola, ame mas na nej rozne zapojenie monitorov a TV si tuknes na button nad monitorom a tam si vies nastavit frekvenciu pre DX.
Dufam ze som ti viac pomohol ako ta poplietol
![]()
Thoroughbred 1700+@2241 - 1.65V ,MSI 745U,256 RAM,20 GB Maxtor, Powercolor Radeon 9700np 310/280 (vrrr)
Je to nastaveni zobrazeni -> upresnit -> obrazovky -> 1. monitor -> Obnovovaci kmitocet podle DirectX.
A tam si to nastav jak chces.![]()
There is nothin' fair in this world
There is nothin' safe in this world
And there's nothin' sure in this world
And there's nothin' pure in this world
Look for something left in this world
Jojo, diky chlapi, uz sem na to priselTrochu mi trvalo, nez sem se v tech ovladacich rozkoukal,ale uz to je pohodka a vse facha jak blesk
![]()
Popravde receno sem necekal takovej velkej vykonnostni skok z g4 ti4400![]()
![]()
![]()
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)