Nevite nekdo o programu ktery umi snizit rychlost odchozich dat z PC.
Nevite nekdo o programu ktery umi snizit rychlost odchozich dat z PC.
AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
Genius SW-5.1 Home Theater, Genius ColorPage - Vivid 4, Kabelový Modem 2 Mbs
Server: Celeron 0,455 Ghz, RAM 320MB, WD 10GB, Gigabyte GA-6BX7, Linux
Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)
No asi myslíš pokud třeba uploaduješ nějká data tak omezit tok, že ? V totmto případě třeba když uploaduji na nějaké ftp lze použít nějaký klient jako FlashFXP nebo NetAnts kde ručně nastavíš maximum pro upload nebo download někde ve vlastnostech... jestli si tedy rozumímePůvodně odeslal Martyr-M
jo to ja vim ale ja chci aby to omezilo cely PC vsechni data co protecou bez ohledu co to je za data a zceho pochazej
AMD Thorton 2200+, 256MB DDR 400MHz,WD 80GB 800JB, LiteON 17\", GeForce 2 MX 400
Koukám že tady mám hodně starý počítač, ale je to hezká nostalgie :) Než bych dneska vypsal všechny svoje PC tak by to zabralo hodně místa :)
hmm tak to už je horší člověče... možná nějakej firewall na maximum... ale měl jsem ZA, Kerio, Nortona a ani jeden myslím nic takového neumožňuje... nevímPůvodně odeslal Martyr-M
![]()
Mam takovy dojem ze kdysi v Computer vysel test podobnyho softu, myslim ze to umelo omezovat traffic na LANu pro jednotlivy stanice...uz si toho o tom moc nepamatuju...snad to bylo od Zoneru...ale uz fakt moc nevim....
spyBook: HP nx9010 => C 2.4Ghz | 512 MB DDR | 30 GB HDD | DVD | 15" display
spyPc No.1: SOLTEK SL75-DRV5-E | AMD ATHLON XP1700+ | 512 MB DDR | ATI R9200 | SEAGATE B7200.7+ 120 GB | NEC ND2510A | GENIUS SM Value 5.1 | ASKEY TView99 | acer AL1721ms | GENIUS SP-G106 | GENIUS Twin Touch Wireless | MODE COM Impact Black
spyPC No.2: ABIT KT7A | AMD Duron 1Ghz | 256 MB SDRAM | GeForce 4 MX440 SE | SEAGATE BIV 40GB | MSI X52P | 15" AOC LM520A
taky sem nekdy neco takovyho cet ale uz nevim kde ani kdy
potrebuju jesli nevi nekdo aspon jak se to jmenuje.
hmm umi to Linux - traffic shaping. Ale jeste se mi to nepovedlo rozchodit k mi spokojenosti.
Jde o to, omezit odchozi traffic na 90% maxima, protoze kdyz to jede na max, tak celkem logicky spadne prichozi rychlost. A samozrejme to jeste rozdelit dle IP a portu. Osobne bych potreboval omezi odchozi provoz DC, ale zatim se nedari - but to skrouhnu tomu kompu komplet tzn. vcetne http a pod. nebo mi to nechodi.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)