Koupil jsem si reproduktory Genius Home Theather 5.1 Deluxe a chci se zeptat, ty větší reproduktory se dávají dopředu a nebo dozadu? Centr hraje oproti ostatním reproduktorům nějak potichu,ve filmech,hrách se mě zdá,že vůbec nejni slyšet.Když k němu přiložím ucho sotva ho slyším.Má to tak být?
A ještě na subwooferu pod tlačítkem Power je výstup jménem FUSE.Co to je za výstup a k čemu slouží? Z toho angl. manuálu jsem to nějak nepochopil.
A k čemu je ještě malý kabílek na jednom konci je 3,5stereo jack(samčí) a na druhém konci je samičí konektor také na 3,5 stereo jack.Na něm je samolepka s tímto textem:
If youfind the mid/hight frequency sound of the center channel and the low frequency sound of the subwoofer are too weak after all the cables are connected as described in the owner’s manual, please connect the converter cable to the orange plug of the 9 pin mini din to 3x3,5 stereo audio cable, and the sound quality would, most probably, be improved sharply.
Doufám,že mi pomůžete,s těmito reproduktory nemám dosavaď žádné zkušenosti…pomoc!!!!!!!
![]()
![]()