Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: jiný prográmek než playcenter na zapnutí zvuku 5.1

Standardní jiný prográmek než playcenter na zapnutí zvuku 5.1

Prosím, poraďte mi někdo, jak zapnout na mé zvukové kartě Sound Blaster Live zvuk na všech pět beden včetně centru. Vždycky jsem používal playcenter a funkci cmss, jenže když se to snažím zapnout, tak se mi celý playcenter vypne. Existuje jiný program, kde by se to dalo aktivovat, protože já už jsem si zkoušel stáhnout nový playcenter a dělá to pořád. Díky

Senior Member
    Vliv
    277

Standardní

na jaky prehravani to chces
    AMD x4 640::cooler Noctua U12P::2*2048MB DUAL A-DATA 2000Mhz ::GA -870A -UD3 rev.2.2:: OCZ 60 GB SSD::G8800GT::Genius5.1HTDELUXE::SUNBEAM TRANSFORMER::SEASONIC 430W

Standardní

Potřebuji to pustit třeba při přehrávání DivXů. Teď to ale nejde a já nevím, jak to jinak aktivovat.

Member Avatar uživatele baros
    Věk
    47
    Vliv
    281

Standardní Kx Drivers

Zkus ovladace od Kx projektu (3,5 MB) http://www.kx.webz.cz , tam si to nastavis v pohode a nemusis stahovat desitky megabajtu od Creativu.

Standardní

NEvíte někdo jak zapnout to CMSS z Line-In. Ve starejch ovladačích (LiveWare3) bylo v Surround Mixeru o záložku víc, jakejkoliv zdroje zvuku se dal umísit kamkoliv mezi 4 bedny, těď v těch Audigi ovladačích mi to hraje jen z předních.
    Audiotrak Prodigy HD2 (2xOPA2134PA + LT1364) => Little Dot I+ (WE408A + AD8022) => Sennheiser HD555@595
    Asus Xonar D1 => Technics SU-A800 => Tesla 2xARN6608 + ARV-104

Standardní

Baros: diky, ovladače jsem si stáhnul a opravdu to funguje, akorát mi přijde i u přehrávání hudby, že je to pořád trochu prostorové. Ještě se v tom moc nevyznám, ale určitě na to přijdu. Jinak jsou dobré a je tam spousta užitečného nastavení. Ještě jednou díky.

Standardní

mam podobny problem, ale ten tvuj odkaz nejak nefunguje. V tom pripade bych zkusil ten playcenter nevite kde se da stahnout

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ
    Založil sisi v sekci fóra ATI grafické karty
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.11.2004, 01:07
  2. ASUS A7N8X - tipy, problémy
    Založil poussin v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 29.01.2003, 08:19
  3. Odešlo chlazení na GF3Ti500 - jaké nové ??
    Založil pinky v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.01.2003, 19:22

Pravidla přispívání