Čau,
a znovu já, ještě jsem se chtěl zeptat co je to slot ACR?
S pozdravem D. Škoda
Čau,
a znovu já, ještě jsem se chtěl zeptat co je to slot ACR?
S pozdravem D. Škoda
Můj projekt: Čerstvě pražená káva arabica www.gourmetkava.cz :-)
tusim ze je to pro pripojeni sw modemu
AMD FX6300@4.2GHz|Gigabyte 990FXA-UD3|AMD Radeon R9 280X OC|2x8GB Crucial Ballistix DDRIII 1866|Intel SSD 520 120GB|2TB Samsung EcoGreen|WD CAVIAR BLACK 1TB|Samsung F1 1TB|Samsung 40" TV|LG W2600H|Logitech Performance MX|Seasonic M12II-620W|Creative X-Fi Music|Fractal Design Define XL R2|Yamaha AX-570+Jamo S606
Mitsubishi Galant Wagon 2,5 V6 118kW@5750rpm 218Nm@4500rpm-default
ACR + AMR + CNR - to su podla mna zbitočne veci na doske ktore 98percent ludi nevyužije alebo nechce využiť. Namiesto toho by mohli vyrobcovia dosiek davať 1 PCI .
Najlepsie je ked sa tam proste pod PCI slota namiesto ACR-ka necha plac na chladenie grafy, aj tak tam ma kazdy but FX-ko, alebo pasiva na radlo.Původně odeslal cLiVe
Aj tak som rad ze ho mam, bo keby nebol tak tam vyrobca smari PCI slota, a potom by mi radlo zabralo nie 1 PCI, ale dva, a to by bolo na houby![]()
BTW co ma ACR/AMR/CNR spolocne s AMD procakmi![]()
Don't have a patent granted for being right. Would love one though!
no ale väčšinou sa tie sloty davaju uplne dole takže...Původně odeslal mino
ale keď su hneď pod agp bolo by dobre keby tam nebolo nič
Však ale aj pokial tam je a nič v nom nieje tak je dobre nie ?![]()
jo tak jedn z nich vymyslel intel (uz nevim ktery to bylPůvodně odeslal mino
, ze by CNR
) no a jelikoz konkurence nechtela zustat pozadu tak predstavila svou variantu (taky nevim ktery)
podstatne je ze to vzniklo vicemene z popudu intelu, podobne jako pred lety, kdyz prohlasovali ze neni treba vykonnych grafik s HW urychlovanim, protoze CPU intel sou uz tak vykonne a budou jeste vykonnejsize prevezmou vetsinu prace atd. atd.
a pak prislo 3Dfx a zadupalo tuhle teorii pod zem ...
podobne to bylo i s temi SW modemy, ty cenove rozdily mezi normalnimi modemy a temi na CNR/AMR/ACR byly tak zanedbatelne ze se nakonec neprosadili...
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)