Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Prečo mi sekajú filmy ???

Junior Member
    Vliv
    274

Standardní Prečo mi sekajú filmy ???

Prečo mi sekajú filmy
    Mam Celera 800/898, GF2MX400 a sekaju mi filmy
    Nechapem ako je to mozné. Ked si pustim fim v DivX-ovom player-y tak vnom to ide na 100% ale ked si ich otvorim npr vo windows media playery, MDVD playery, RadLight, ZoomPlayer, alebo DiViON Player tak mi proste sekaju. A ja by som si ich aj pozeral v DivXovom playery ale vnom nejdu titulky. Proste smola
    PORADTEEEEEEEE

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Porid si programek, ktery se jmenuje Direct VobSub, ten ti umozni videt titulky i v DivX prehravaci a budes mit po problemu...

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Porid si programek, ktery se jmenuje Direct VobSub, ten ti umozni videt titulky i v DivX prehravaci a budes mit po problemu...
    Nebo G400...

Nechci z tebe delat lamu, ale mas urcite zapnuty DMA prenosy u disku ?

Vlastne pises, ze v Divx playeru to chodi... Zkus jeste nastelovat Quality level u kodeku - nejvyssi nastaveni je doporuceno az u 1 GHz

Ale comp by mel stacit...
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Standardní

...skus odinstalovat vsetky DiVX a XViD kodeky a namiesto nich nainstaluj FFDSHOW
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    326

Standardní

Pripadne skus ine ovladace pre grafiku.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Pripadne nainstaluj (no, on se ani neistaluje, stahni a rozbal) BSplayer.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Junior Member
    Vliv
    274

Standardní

Tie programy na titulky mam. To mi je jasne ze existuju. Taka Lama som az neni ale DivX-ovom playery sa titulky nespustia resp. sa nespusti ani VobSub ani G400... su to hupaci Ja som nasiel dalsi player v ktorom mi to ide. Vola sa MV2Player. Vnom to fakci ale zase mi pada (mam WinXP). A to FFDSHOW neviem co je . Mozes konkretnejsie napisat alebo poslat link na download? A ovladace skusim ine. Dobry napad . No a ten BSplayer mi uz odporucali tiez. Skusim ho len ho niekde sosnem .
    Inak diki za radu.

PS. A tiez mi robia problemy new filmesy ze nemam asi na ne codec (su zelene na zaciatku (proste zly codec)) a uz tu mam dost codecov a mozno preto mi to haluzi

Bulharský mafián mince Avatar uživatele Zilla
    Vliv
    301

Standardní

Citace Původně odeslal JUCE
    Tie programy na titulky mam. To mi je jasne ze existuju. Taka Lama som az neni ale DivX-ovom playery sa titulky nespustia resp. sa nespusti ani VobSub ani G400... su to hupaci Ja som nasiel dalsi player v ktorom mi to ide. Vola sa MV2Player. Vnom to fakci ale zase mi pada (mam WinXP). A to FFDSHOW neviem co je . Mozes konkretnejsie napisat alebo poslat link na download? A ovladace skusim ine. Dobry napad . No a ten BSplayer mi uz odporucali tiez. Skusim ho len ho niekde sosnem .
    Inak diki za radu.

PS. A tiez mi robia problemy new filmesy ze nemam asi na ne codec (su zelene na zaciatku (proste zly codec)) a uz tu mam dost codecov a mozno preto mi to haluzi
    Zrejme ti to zelena, protoze nemas Xvid, ale je to jenom muj odhad...

Standardní

Citace Původně odeslal Zilla
    Citace Původně odeslal JUCE
    Inak diki za radu.

Zrejme ti to zelena, protoze nemas Xvid, ale je to jenom muj odhad...
    hledej na netu NIMO codec pack (+- 11MB) jsou to včechny kodeky, který byly zatím vydaný + AC3 + něco na titulky + ...
    Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde na blízku svítí světlo.
    PHOENIX II
    || C2Q Q9300@3225MHz || Gigabyte P35-DS4 2.0 || 4GB DDR2 A-Data EE 1066 || Gigabyte GTX560 1GB || Intel SSD 320 40GB + WD 250GB || 24" HP LP2465
    NAS cube || INTEL D510MO Mount Olive || 1GB DDR2 ZEPPELIN 800 || Samsung EcoGreen 1TB RAID 1 + WD 640GB
    ThinkPad X60s || CoreDuo L2400@1,66GHz || 2GB DDR2 || 80GB SSD Intel X25-M || 12" XGA || Patriot X-Porter 200x 16GB
    Canon EOS 1D Mark II || 16-35/2,8L || 50/1,8 || 70-200/2,8L IS || SpeedLight 580EX II || http://www.jakubgeier.com

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal Dolby_cz
    hledej na netu NIMO codec pack (+- 11MB) jsou to včechny kodeky, který byly zatím vydaný + AC3 + něco na titulky + ...
    Nebo si stahni mensi Codecs all in one - 2.9 MB nebo K-Lite - 3.4 MB
    There is nothin' fair in this world
    There is nothin' safe in this world
    And there's nothin' sure in this world
    And there's nothin' pure in this world
    Look for something left in this world

Junior Member
    Vliv
    274

Standardní

Takze som uz nato prisiel.

.... a este vysvetlenie: NIMO codec som mal a aj XVid ... takze nie som az taka Lama. Ale haluz je vtom ze som mal new filmesy zelene ale vsetky codecy som mal. No a chyba bola vtom ze som mal aj Multicodec acemcp550proxp a dal som si aj novsi acemcp550proxplb a ked som to odinstaloval tak uz mi vsetko ide ... proste nechapem... nejak sa mi to bilo alebo co... neviem je to proste divne....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. nejde mi zvuk na realteku integrovanej na asusu
    Založil liverboy v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 20.08.2005, 22:40
  2. behem tydne mi odesly 2 CF karty-proc? Deska? Zdroj? Ctecka?
    Založil Namornik v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 10.01.2004, 21:30
  3. je mozne aby mi dali jiny procak nez sem si kupil?
    Založil -1k8aJ- fo eibmooz v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 23.08.2003, 17:58
  4. Prečo mi nečita CD-RW ???
    Založil SAPiD v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 29.05.2003, 18:22

Pravidla přispívání