koupil sem si novej disk tak si řikám že ho otestuju,spustim sandru a a spouštim test,nic se neděje a najednou winxp hodí modrou tabulku a restartuje,už nebutuje, v dosu to hlásí chyba ve svazku!
je to normální?
koupil sem si novej disk tak si řikám že ho otestuju,spustim sandru a a spouštim test,nic se neděje a najednou winxp hodí modrou tabulku a restartuje,už nebutuje, v dosu to hlásí chyba ve svazku!
je to normální?
IBM T40, P-M Dothan 1,6hgz, 2gb ram, 40gb hdd, wifi cm-9, 9-cell baterka, port replicator,
v tvém příspěvku je jen jedna otázka, tudíž na ni ti odpovídám: Ne, neni to normální....![]()
čím to je softwerem nebo diskem?
IBM T40, P-M Dothan 1,6hgz, 2gb ram, 40gb hdd, wifi cm-9, 9-cell baterka, port replicator,
softem to asi nebude, Sandra je sice pjekná sviňucha ale tohle asi není její chyba...![]()
nemáš moc vysokou PCIco za BSOD to napsalo
![]()
pokud tam byly nějaký důležitý data, tak zkus GetDataBack, pokud nebyly tak fdisk a znova a uvidíš, jestli už to bude ok - když ne, tak alespoň zjisti co za BSOD to hodilo...![]()
pci mam na standart, a nestich sem se podivat co tam bylo v tý tabulce,
fdisk mi moc nepomohl a ve win98,když sem se na ten hdd snažil dostat to hlasilo neco jako "jednotka neni dostupná", a další hlaška byla, že jednotka je špatně naformátovaná.musel sem to přeformátovat a pak to bylo ok, už sem jednou testoval jinej hdd v týhle sndře s a hlasilo že snda "neodpovídá"
to že Sandra neodpovídala při testu hdd se mi stalo když jsem testoval disk, kterej byl ve starym (hodně starym) výměnnym šuplíku...![]()
ohledně tý BSOD...proto mám vynutej autorestart po BSOD...páč paxi alespoň můžu podívat, co to způsobilo...škoda, to by nám pomohlo...![]()
kde vypnu ten autorestart?
Mozne je vsechno, me jedna ze starsich verzi Sandry delala natvrdo reset pocitace pri pokusu o zobrazeni infa o zakladni desce.
pravý tlačitko na tento počítač...vlastnosti...upřesnit...spuštění a zotavení systému...ODškrtnout automaticky restartovat...Původně odeslal Vojjta
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)