Zdravim
takze asi tak, vela ludi tu uz ma 1700+ a nevie si ich vynachvalit, tiez som si ho nedavno kupil, a osadil do EPOXu 8k3a. Chyba bola len v tom ze chladic mi ostal stray ND12 ktory v pohode stihal Duron600@1080(6x180). Ked som ho nasadil na 1700+(JIUHB0302) tak som tomu hned vytal na 12.5x185 (2312Mhz) a 2.10V, na pocudovanie vsetko nabehlo, aj Win nabehol, ked som ale spustil SpeedFan tak som zasol tepota procesora bola 91oC, co som si myslel ze som to zle osadil a chytil som chladic a bol teply ako pec. Ale chovalo sa to stabilne. Preco nie, spustil som 3Dmark2001 prvy test prebehol v pohode a dost COOL (oproti tomu co som bol zvyknuty) pri 2deme to bolo horsie lebo sa zacal trhat obraz, nevedel som co sa deje tak som to zrusil. A skoro sa mi oci vyocili ked som vydel teplotu 100oC. woow. Je to vela ja viem ale som si aspon isty ze to ma tepelnu ochranu a funguje. )))). Teraz musim kvoli chladicu ist
11x190 (2090Mhz) a 1,85V teplota je okolo 70oC a vsetko je stabilne.
Takze aky chladic mi odporucate kupit. pozeral som na www.chladice.sk a je ich tam dost. poradte prosim aby som nemusel kazdu chvilu kupovat novy chladic. ))))
dikes
ps: kolko je 2312Mhz prepocitane do XP xxxx+