Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: kouše se připojení k netu, outlook pod XP

Standardní kouše se připojení k netu, outlook pod XP

Po nastartování XP se nemůžu připojit k netu. Kliknu na zástupce připojení a 2minuty nic, je to takový polotuhý a až pak mi tam skočí připojovací okno. když ty dvě minuty počkám, tak to šlape normálně. Outlook express mi dělá něco podobnýho, před tím se spouštěl ihned, teď mi tam skočí to modrý okno, 30sekund nic a až pak se otevře. Nevíte někdo co s tim? nechce se mi to přeinstalovávat. Taky by mě zajímalo, jak vlastně funguje řidání a odebrání částí windows, zkoušel jsem odebrat a pak přidat zpět ten outlook, ale připadá mi to, že fyzicky v systému zůstal i po odebrání.

Standardní

Hmmm, to je docela složitý - metoda pokus x omyl...

- zkontrolovat servicies (jestli není třeba jedna z potřebných služeb na manuál a nemusí startovat, samozřejmě i jinak jestli je vše OK)
    - předpokládám, že jde o dial-up? (poslední ovladače modemu, zkontrolovat nastavení TCPka)
    - zupdatovat (windows update) všechno podstatné
    - zastavit nějaký (pokud tam jsou?) kraviny třetích stran - SW firewall, antivir, atd. - cokoliv, co má zájem o net
    - zkusit strčit modem do jiného PCI slotu

Může to být skoro čímkoliv, to se těžko pozná... V EventLogu nic nepíšou?
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Standardní

Stalo se to zničeho nic po tom, co jsem si hrál s msn. Přesně ten samý problém mam s XP na notebooku (jedno jsou home, druhý pro). Žádný soft jsem nepřidával, prostě to takhle začalo blbnout. Ten outlook jsem vyřešil přes XPantispy, kde jsem vyhodil nespouštět msn při spuštění outlooku. Trvalo to tak dlouho zřejmě kvůli tomu, že ho to hledalo. Myslím, že s tim připojením (dial-up) to bude podobný. Na dvou pc mám XP a na obou stejný problém, 100% se to někomu z fora stalo taky, pokud jste to vyřešili (jinak než reinstall), poraďte.

Standardní

hmmm, asi to bude tim, ale zkus taky nějakej antivir, páč dialery jsou pěkný svině - aby ses pak nedivil účtu za telefon...

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    hmmm, asi to bude tim, ale zkus taky nějakej antivir, páč dialery jsou pěkný svině - aby ses pak nedivil účtu za telefon...
    Projel jsem to AVG a nic. Dialery mě netrápí, mám zablokovaný mzn+audiotexy.

Psali jste o tom, abych zkusil zkontrolovat zavádění služeb, bohužel nevim na jaký služby bych se měl podívat.

Opravdu jste se s tim ještě nikdo nesetkal?

Standardní

mno zavádění služeb...pokud ti to vůbec pomůže ...zkoušel jsi ten outlook spustit 2x za sebou tzn pustit - počkat těch půl minuty, pak vypnout a pak znova pustit pokud by to při dalšim puštění zase čekalo půl minuty, tak to službou asi nebude, páč ty manuálně zapínatelný se pak vždycky vypnou až při restartu pc (pokud je někdo zase manuálně něvypne...)...čili seká se to taky nebo ne

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič
    mno zavádění služeb...pokud ti to vůbec pomůže ...zkoušel jsi ten outlook spustit 2x za sebou tzn pustit - počkat těch půl minuty, pak vypnout a pak znova pustit pokud by to při dalšim puštění zase čekalo půl minuty, tak to službou asi nebude, páč ty manuálně zapínatelný se pak vždycky vypnou až při restartu pc (pokud je někdo zase manuálně něvypne...)...čili seká se to taky nebo ne
    Když to spustim po druhý je vše OK.

Teď jsem si hrál s notebookem a dal jsem služby telefonní subsystém, správce vzdáleného přístupu a síťová připojení na automaticky (bylo to na ručně). Zrestartoval jsem to a stejný výsledek. Pak jsem přes msconfig narval všechny služby (nebo jak se tomu říká) zpět, restartoval a světe div se, jede to OK. Pak jsem zkusil všechno co jsem předtím opětovně zaškrtnul v msconfigu zase vyškrtnout v domnění, že to opět nepojede, ale ono to jede.

Takže můj názor je ten, že to zčubil ten msnshit, a po spuštění to stále na něco z msn čekalo, i když jsem ho odinstaloval. Zkoušel jsem to několikrát restarovat a zdá se vše OK, tak uvidíme.

Díky za ideu s nastavením služeb.

Standardní

No, tak zaplaťpánbůh, že to šlape! Tohle je ještě dost triviální řešení, takže jsi nemusel moc čarovat, mohlo to být horší
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. outlook2000 a blokovane prilohy
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 07.12.2003, 14:14
  2. A-BRED@T-BRED aneb jak udělat z noveho Durona Athlona XP
    Založil ZB v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 21.09.2003, 09:42

Pravidla přispívání