Uz asi dva mesiace sa mi stava, ze niekedy pri 'tvrdom' restarte sa doska restartuje a comp sa vypne, ale zostane v akomsi 'hibernovanom' stave kedy stale svieti ledka napajania compu a neda sa restarnut na tvrdo ani cez CtrlAltDel combo. Toto je prob, ktory ma az tak netrapi, ale problem je odkedy som si po zlom flashnuti BIOSu priniesol opraveny, zacal mi nepretaktovany comp v wXP okamzite mrznut po instalacii Catalystov, behom nejakych par desiatok sekud prace s wXP. Nepomohla vymena Catalystov, ani novy BIOS ani safe settings v BIOSe. Proste nic. Ani reinstall xXP, na cerstvo nainstallovane wXP som nahodil samotne Catalysty a ihned zamrznutie. Az vcera som po takmer tyzdni nahodou zistil, ze ak mam v BIOSe disableovany audio kodek na karte tak comp zamrza, ale ak ho necham na auto tak ide uplne 100%. Nemate niekto skusenost alebo tip co by mohlo pomoct alebo nejake vysvetlenie Nic dobre mi to nevesti. A este jeden problem: z nicoho nic, bez akejkolvek HW zmeny musim vypinat PowerManagement v BIOSe pri instalacii wXP. Inak mi zamrzaju pri instalacnom automatic restarte. Proste mam s touto doskou takmer stale nejake patalie a neviem presne preco. Tym co ste toto precitali dakujem aspon za vydrz a ak poradite budem este radsej Vdaka. usuall