Nemá někdo skušenosti s FX5600, výkon apod.?
Vyplatí se do ní investovat?
Nemá někdo skušenosti s FX5600, výkon apod.?
Vyplatí se do ní investovat?
Nevyplatí .. je rychlostně někdy rychlejší než GF4 Ti4200,někdy zase pomalejší ...Původně odeslal Karel Suchý
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
jestli mas ge4ti jako ja, tak to nema cenu. navic jadro a pameti jsou jen o kus dal
ge4ti 8x - 250/513
gefx5600 - 325/550
takze ty pameti nic moc. jedine snad ultra verze ta ma 350/700, ale i tak nic moc. snad jedine revize B ma mit 400/800. to uz by docela slo. ale zase cenove to bude tak 8000+ takze nic moc.
Laser G9 + Logitech G930
Já jí mám a žádnej problém. Krásnej AA a všechno možný.![]()
Kryšote...
Az na VICE CITYPůvodně odeslal Dj Google
![]()
Mna zaujima nakolko si ju pretaktilPůvodně odeslal Dj Google
(ak si ju este netaktil tak to please skuus
)
![]()
![]()
![]()
Jak na tom chodí to GTA: Vice City?Původně odeslal SPYKER
Skoušel jsi na ní Vietcong a podobný nový hry? Zajímalo by mě, jak to s ní šlapalo. Rozhoduju se o koupi nový grafárny, protože musim bratrovi (zmetkovi) vrátit Radeona.
Původně odeslal sybolinek
Ma s tim naky problemy,ja bych i pres podporu jen Dx 8.0 koupil GF4Ti....
Přesně tak. Až na VICE CITYVietcong jsem ještě nezkoušel, ale nevidim v tom žádnej problém. Je ještě na DX8 ne? Tak to nic neni.
2 Semik: Jo zkoušel jsem to hned jak jsem jí dostal. Přímo v nastavení ovladačů jsou nastaveny stupně přetaktování. Normální 2D - základní frekvence a Výkonné 3D - 325/652. To už těžce nezvládala, ale normálně to můžeš nastavovat i po 1MHz krocích jako všude.
Fakt mě sejří to GTA. Kámošovi na GF4 MX440 to jde úplně bez problémů a navíc tam má jen pasiv![]()
![]()
Myslíte, že by mi jí vzali a vyměnili za jinou, kdybych jim řekl, že to dělá tyhle kraviny? Ještě zkusim 3D Mark 2003 a uvidíme.
Kryšote...
Asi si fakt koupim G4TI 4200. Ale chtěl bych nějakou s pěkným designem chlazení a aby stála max 5000kč. Nebo když nebudou prachy, tak koupim ASUSe FX5200.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)