Já znám jen www.antipopvideos.com
www.nothingvideos.com
www.urbanchaosvideos.com
Prvně jmenovaná momentálně nějak nejde,ale jsou to docela dobrý stránky,všechny stažený videoklipy mám právě z nich![]()
![]()
Neznáte někdo další![]()
Já znám jen www.antipopvideos.com
www.nothingvideos.com
www.urbanchaosvideos.com
Prvně jmenovaná momentálně nějak nejde,ale jsou to docela dobrý stránky,všechny stažený videoklipy mám právě z nich![]()
![]()
Neznáte někdo další![]()
Já bych zkusil programy DC++, WinMX, Kazaa...
Core 2 Duo E8500, VGA nVidia GTX280, 2*2048MB DDR II 800 Patriot, MB MSI P45 Neo3-FR
Cez Kazaa lite je cool > www.k-lite.tk
alebo existuje jedna madarska stranka www.mellesleg.hu/zene
tam su mpeg videoklipy!vynikajuca kvalita!!!!
ta madarska stranka je fakt mazec
akorattrochu problem se zorientovat![]()
![]()
btw nevite prosim nekdo jak se menuje ten druhej klip od mobzho s tema ufounama - jeden je IN this world ten mam, ale shanim ten druhej jak tam chlastajou thx
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
Myslíš tuhle >
We Are All Made Of Stars
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
nene v te co myslim sou uplne ty sami mali ufoni co v tom INTHISWORLDPůvodně odeslal Millisx
■C2D6420@3400mhz (1.375v)■Thermalright Ultra 120e ■gigabyteDQ6 ■ 2gb 800DDR2corsair ■samsung172X ■ audigy ■ zalmanZM400A(380w) ■
■MsiHD4850■ Racionální přístup má tendenci bagatelizovat to, čemu nerozumí ■
"As long as there is duality between "what is" and "what should be" ~ man trying to become something else, making effort to achieve "what should be" ~ this conflict is waste of energy." ■ J.KRISHNAMURTI■
Ta maďarská stránka je fakt dobrá![]()
Tady je ještě pár stránek, co znám:
www.lbvidz.net
www.hdpvidz.com
www.videoclipz.net
http://freevideoclips.by.ru/#a
http://www.ashole.hu/r7.phtml
Normalni PC :)
inac na www.mellesleg.hu/zene najdes VSETKO!! je tam aj archiv klipov takze naozaj vsetko, a hlavne aj zive zabery!!!
Je tam toho hodně(i to co jsem si myslel, že tam nebude).Ale všechno tam rozhodně neniPůvodně odeslal lele007
![]()
Normalni PC :)
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)