Nevies ako by som mohol vyriesit problem s hlukom mojej grafickej karty, lebo uz som sa raz pokusil o to chladicom Titan TTC CSC03 ale po troch mesiacoch my zhorel a neviem preco? Neviete mi niekto poradit co by som s tym mal robit.
Nevies ako by som mohol vyriesit problem s hlukom mojej grafickej karty, lebo uz som sa raz pokusil o to chladicom Titan TTC CSC03 ale po troch mesiacoch my zhorel a neviem preco? Neviete mi niekto poradit co by som s tym mal robit.
dej tam hodne velkej pasiv a na vetrak se vykasli![]()
Jo titan zahod a nahrad ho poradnym pasivem ktery kdyztak ofukuj 80mm fanem na 5V a bude to tiche.
Původně odeslal frantoka
ten starej vetrak oddelej i s pasivem a ten novej prilep epoxidem (dvoslozkovym) - das tam tenkou vrstvicku, nechas to zatizeny treba pres noc a uz to drzi...
jinak taky se tady pise ze to jde prilepit teplovodivou pastou a do kzdyho rohu vterinovy lepidlo
muzu ti poslat fotku z myho komplu, ale tam nic neuvidis - akorat kartu s velkym pasivem![]()
No ja jsem tam dal pasiv ze starého celerona. Okolo procesoru na grafice mi vadily nějake odpory a kondiky, takže jsem muse ten pasiv trochu uřezat ( pilka, flexa), přilepil jsem to vteřinovým lepidlem a teplovodivou pastou a drží. Zdálo se mi, že je to docela horký, tak jsem tam nasadil jenom ten původní větráček z grafiky a dal ho na 5V.
Teď už slyším jenom HDD - Seagate barracuda V)
C2D E8200, ASUS P5Q Pro, 2x2 GB RAM, Ati 4870, HDD WD 640 GB, Seagate 320 GB
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)