Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: NeroMediaPlayer - jak vypnout protivnou otázku?

Senior Member Avatar uživatele Mikus
    Vliv
    282

Standardní NeroMediaPlayer - jak vypnout protivnou otázku?

Mám tu na notáku prednastavený NeroMediaPlayer na prehrávání zvuku. To by bylo celkem OK, jenze pokazdý, kdyz na neco cvaknu, tak místo aby zacal hned prehrávat, tak mu nejdrív musim zodpovedet nákou debilní otázku, jestli prý má ulozit aktuální playlist. Jelikoz me zádné playlisty do zásoby nezajímají, chci proste jen poslouchat, co si zrovna vyberu, chtel bych mít tohle pryc, ale v jeho nastaveních jsem nenasel zádnou moznost, jak to vypnout. Poradí mi nekdo, co s tím?
    Naposledy upravil Mikus; 11.01.2014 v 06:34.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Standardní Re: NeroMediaPlayer - jak vypnout protivnou otázku?

Co zkusit VLC player?

[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201

Vliv
    282

Samozrejme dalo by se, taky tu mám WindowMediaPlayer a Irfana, ale me se ten Nero jinak docela líbí, akorát tohle mi vadí. A nejak si nedovedu predstavit, ze to skutecne musí být.
    .
    Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
    Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
    .
    Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden

Vliv
    282

Uz jsem to nasel, je to hned nahore v obecných nastaveních. Jenze ono je to negativní zahákování, standardne je to zapnuté, proto jsem to prehlíd.
    .
    .

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání