Zná, pouzívá ho snad nekdo?
Zná, pouzívá ho snad nekdo?
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Tak se zdá, ze se tu nikdo nebrouzdá s Chameleonem, ale presto mi mozná nekdo bude moct poradit.
Mám jeho poslední - pár let starou - oficiální verzi a az na to, ze uz taky není úplne aptudejt (ale urcite ne horsí nez IE6/SP1 a Opera 10.63, na nez jsem jinak s W98 zatím odkázaný), jsem si tohle menavé zvírátko s dlouhym jazykemvelmi oblíbil. V menu múzu nastavit, ze se vykazuje jako rúzné prednastavené jiné prohlízece, ted tam mám FF 2.0, coz se mi z toho výberu tam (jinak Standard nebo SeaMonkey 1.1) zdá nejvhodnejsí. Pak je tam ovsem jeste moznost 'Definované uzivatelem', kde momentálne stojí - nejspís odpovídá mému prednastavení z menu - "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de; rv:1.8.1.20) Gecko/20081217 Firefox/2.0.0.20".
Takze moje otázky:
1. Co bych tam musel napsat, aby se tváril jako novejsí (napr. 3.6.2) nebo i ten nejnovejsí FF?
2. Pomohl bych si tím vúbec nebo naopak spís pridelal problémy?
Naposledy upravil Mikus; 31.12.2013 v 20:57.
.
Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu bránit vaše právo říkat to. - podle Voltaira
Moudřejší ustoupí. Věčné toť slovo. Založilo světovládu hlouposti. - Marie von Ebner-Eschenbach
.
Nechci žít ve světě, kde se všechno, co dělám a říkám, zaznamenává. - Ed Snowden
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)