Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: HTML výběr cesty k souboru

Standardní HTML výběr cesty k souboru

Ahoj, potřebuji nějak uložit soubor, který jsem si vygeneroval pomocí PHP. Samotné uložení mě jde, ale jde mě o to, aby uživatel nemusel vypisovat cestu ručně: D:\Data\soubor.txt , ale mohl si vybrat cestu jako tomu je u načtení souboru <input type="file">.
    Je nějaká jednoduchá možnost?

Standardní Re: HTML výběr cesty k souboru

Nejjednodušší co mě napadá je to, že po vygenerování souboru na něj obyčejně odkážeš, o zbytek se postará prohlížeč, který po kliknutí na odkaz vyvolá save dialog.
    E2140 w/Gemin II, P35-DS3, 2GB Vitesta 800+, 8800GTS 512, Hitachi T7250, Samsung F3 HD502HJ, Logitech G5, Logitech K300, Dell 2209WA, Corsair HX520
    Olympus E-300 + ME-1|ZD 1445|ZD 4015|Auto-Yashinon DX 50/1.7|Pentacon Electric 135/2.8 MC
    Dali 850 Red Line (Seas + Vifa) | Rotel RC-971 | 2x SPV100p+ | Onkyo SE-200 | Paolo speaker cable
    Dell D610 (P-M Sonoma 2.26GHz, 2GB DDR2, 80GB 7.2k, Radeon X300, DVDRW, BT, IrDA, WiFi, 14.1" SXGA+)
    Xbox 360 | 120GB

Citace Původně odeslal Dismembered Zobrazit příspěvek
    Nejjednodušší co mě napadá je to, že po vygenerování souboru na něj obyčejně odkážeš, o zbytek se postará prohlížeč, který po kliknutí na odkaz vyvolá save dialog.
    Tak přesně takhle to mám udělané... jenom jsem to chtěl zákazníkovi ještě ulehčit, aby na to nemusel cvakat a rovnou se mu to uložilo na příslušné místo. Kdyby se mu to zase ukládalo automaticky, tak si nemůže vybrat kam to stáhnout a rovnou by mu to šlo do složky pro stažené soubory a to jsem nechtěl... jinak děkuji za radu, třeba Vás ještě něco napadne... jinak to nechám takto jak to mám, že se vytvoří odkaz na ten soubor a ten si pak uloží kam chce.

Citace Původně odeslal Mil17 Zobrazit příspěvek
    Tak přesně takhle to mám udělané... jenom jsem to chtěl zákazníkovi ještě ulehčit, aby na to nemusel cvakat a rovnou se mu to uložilo na příslušné místo...
    Jde to s podepsaným java appletem (můžeš mít přístup k lokálnímu FS), ale startovat kvůli stahování javu prohlížeči.. no to není asi moc ulehčení
    Jediná ulehčující možnost je nainstalovat zákazníkovi nějakou download manager extension do prohlížeče, která by uměla pravidla na stahování.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Co na cesty? Cowon S9, O2, neco jineho?
    Založil marrtin v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 25.12.2009, 01:21
  2. Poradte mi pripojeni k notebooky na cesty i doma
    Založil Pocket v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 05.11.2005, 00:42
  3. Zmena cesty C:\Program files
    Založil masigrs v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 22.12.2004, 14:06
  4. [PHP, HTML] jaký je rozdíl mezi PHP a HTML ve vytváření menu