Bohuzel nejsem v techto zalezitostech prilis kovany, takze se na Vas obracim s prosbou o radu. (na foru jsem hledal, ale bud mi to nenaslo relevantni vysledky nebo to proste jen neumim).
Vec se ma tak, ze jednomu z nasich zakazniku se porouchal ovladaci panel od reprosoustavy Logitech. OK, overili jsme to, problem tam opravdu byl, dohledali jsme doklady, nahlasili, zabalili panel spolu se subwooferem (po dohode primo se servisem) a odeslali smerem k autorizovanemu servisu. Pred odeslanim jsem nechal kolegu udelat fotodokumentaci, jen pro pripad, ze by se repro zpatky vratilo poskozene.
Co cert nechtel, repro prislo zpatky, ovladaci panel funguje, ale je poskrabany a "okousany". Na subwooferu pak nejaky sikula odstipl v levem hornim rohu kousek preklizky. Dobra, zavolal jsem na PPL, sepsal se zapis o reklamaci (balik poskozen nijak nebyl, vse radne oznaceno jako krehke a neklopit), poskozeni jsem nafotil a odeslal zpatky do servisu.
Servis si vyzadal fotografie a napsal toto :
Ke vsi smule jsem zjistil, ze kolega subwoofer vyfotil opravdu dost hloupe, takze urizl vrchni rozky (a o to vice je tam koberce), tudiz namitku, ze neni roh uplne videt, vcelku beru. V tomto pripade predpokladam, ze nemam moznost dolozit, ze inkriminovany roh byl pred odeslanim opravdu v poradku a pravdepodobne utru. Samozrejme bych byl rad, kdyby dali i tuto vec do poradku, jelikoz od nas odchazelo zbozi ve 100% stavu, ale pokud budou sermovat tim, ze na fotce roh nevidi, nevim, jak je presvedcit o tom, ze chyba je na jejich strane.Dobrý den,
prozkoumali jsme Vaše fotografie, nicméně nemůžeme nárok na odškodnění uznat. Se sbw servis nepracoval, tudíž nemohlo u nás dojít k poškození. Navíc na prvních fotografiích ten poškozený roh není úplně vidět.
Kazdopadne zamitnuti reklamace ovladaciho panelu mi pripada neopravnene, jelikoz ten je nafocen opravdu cely (a i tuto fotku jsem servisu posilal).
Jakym zpusobem bych mel nyni postupovat? Predem dekuji za kazdou radu.