Nedávno jsem viděl nějaký screeny z Windows XP kde na ploše bylo zobrazeno předpověď počasí.Zkoušel jsem hledat ale nic jsem nenašel jen nějaký program do Tray lišty a do Firefoxu.Neznáte někdo nějaký pěkný plochu ?
Nedávno jsem viděl nějaký screeny z Windows XP kde na ploše bylo zobrazeno předpověď počasí.Zkoušel jsem hledat ale nic jsem nenašel jen nějaký program do Tray lišty a do Firefoxu.Neznáte někdo nějaký pěkný plochu ?
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
Díky, to ale vypadá na změnu celého (skinu) Windows. Myslel jsem pouze nějaký software.Nemám s tímto zkušenosti a nerad bych si z Windows udělal něco čeho bych litoval.Když tak to zkusím.Pustím se do prohledávání těch linků.Původně odeslal Masster
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
Yahoo Widgets rozhodne zadnej skin ve windows nemeni. Nainstalis, nafrkas na plochu co potrebujes a jedes. Jednoduchy, prehledny a v celku i pouzitelny program.Původně odeslal Masster
Co sem taky pouzival byl Coolmon u stary verze to byly informace pouze textovy a bylo trosku slozitejsi ponanstavovat tam napriklad zrovna pocasi. Takze pokud s tim nemas moc zkusenosti tak coolmon asi ne. Ta nova verze nevim co umi. Nezkousel sem.
Vyzkousej Widgets
Tady je screen predpovedi pocasi co ma Widgets v defaultu:
![]()
FIGHTERS FIGHT!!!!
MB:ASUS P5W DH Deluxe,RAM:4x DDR2 Corsair 512 TwinX2 6400CL5@CL4CPU:C2D E6300@2,8GHzCooler: Zalman CNPS9500 AT GK: Asus nVidia 7950GT,HDD:WD 250GB ATA100/7200rpm,CD-RW: NEC DVD+-RW ND-3530A,Sound:SoundBlaster Live 5.1,Repro: Cre/\tive Inspire 5.1 P580,Sluchátka: Genius HS04A,Keybord: Genius SlimStar USB,Monitor: AOC 17´ + SamTron 17´ ,Dalkove ovladani, informační LCD
Cawte. Nebudem zakladat zbytocne nove vlakno kvoli rovnakej veci. Neviete niekto este o inej moznosti? Zo spominanych ma najviac zaujalo Yahoo, ale je nutne si nainstalovat dalsi balik aby fungovali a to nechcem. Chcem nieco uplne malinke a nenarocne. Pripadne neviete niekto o pocasi do listy, tak ako je to napiklad v Gnome?
Drupal freelancer
Neco malinke a nenarocne je treba nejaky widget do opery (jestli pouzivas)
| P67 + 2500K@silent |
Defaultne pouzivam Operu, ale jej system widgetov neznasam, narozdiel od pluginov do FF. Normalne sa mi pocasie zobrazuje v mirande ale tu nemam stale otovorenu a prrto by som cchel nieco na plochu, alebo lepsie do systrayu.
Drupal freelancer
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)