Poradí mi někdo jak zjistit parametry cca 2-3 roky starého 17" monitoru Premio, který jsem koupil z druhé ruky? Je to snad typ B 890. Googlování nepřináší výsledky, na stránkách výrobce také nic není. Dají se zjistit nějakým testem?
Poradí mi někdo jak zjistit parametry cca 2-3 roky starého 17" monitoru Premio, který jsem koupil z druhé ruky? Je to snad typ B 890. Googlování nepřináší výsledky, na stránkách výrobce také nic není. Dají se zjistit nějakým testem?
Myslis maximalni horozontalni frekvenci, rozliseni, refresh atd ? No nastav si v systemu nejaky lepsi monitor a metoda pokus omyl je tim spravnym krokem![]()
Question is: who cares ?
"Myslis maximalni horozontalni frekvenci, rozliseni, refresh atd ? No nastav si v systemu nejaky lepsi monitor a metoda pokus omyl je tim spravnym krokem"
No, zamlčel jsem, že to nastavuju v Linuxu, resp. v X-window systému a metodou pokus-omyl je to strašně zdlouhavý. Zatím to zafungovalo jenom když jsem nastavil že mám 1024x768 LCD display. Ale ta obnovovací frekvence... aarrgh! Odhaduju ji tak na 60 Hz. Vím jistě, že monitor zvládá při tomhle rozlišení obnov. frekvenci 100 Hz. Myslím, že znát přesně horizontální frekvenci atd. by to spravilo.
Zkus místo názvu premio v Googlu zadat HYUNDAI. Premio = Hyundai, resp měli stejného oem výrobce před 2 lety.
Velmi drahý vysokofrekvenční ohřívač okolního vzduchu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)