Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Instalacie Longhorna

Standardní Instalacie Longhorna

Ako mam nabootovat Windows Longhorn z CD?Zacne setup a po chvili mi napise,ze nejde spustit nejaky subor zo Setup.c Stlacenim klavesy pokracujte.Stlacim klaves,a restartne komp.Potom zas to iste.Z Win XP mi ide nova instalacia,ale nechcem mat dve systemy dual boot.Nevie niekto poradit?Je to 4008 Alpha-Stage

Standardní

Jo, máma mi vždy říkala, abych se držel od alfa a beta verzí raději dál... kámoš to rozchodil ale fakt mu to trvalo... nedoporučuju...
    Office 2003 ale prý běhá OK... ale mně se moc nelíbil...

Standardní

To já mám v multibootu Windows Server 2003 RC3 a Longhorn . Mě to šlo nainstalovat v pohodě. Upgrade ti nedoporučuju, protože by ti pak ten longhorn třeba nefungoval a musel pak bys zformátovat disk a vše reinstalovat. Multiboot je lepší.

EDIT : kde se dá sehnat Office 2003 ?

Standardní

Citace Původně odeslal xp.master
    To já mám v multibootu Windows Server 2003 RC3 a Longhorn . Mě to šlo nainstalovat v pohodě. Upgrade ti nedoporučuju, protože by ti pak ten longhorn třeba nefungoval a musel pak bys zformátovat disk a vše reinstalovat. Multiboot je lepší.
    EDIT : kde se dá sehnat Office 2003 ?
    ...upgrade u buildu 4008 funguje len v pripade, ze mas na disku Longhorn minimalne build 4000
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Aky program pre palenie CD/DVD bez instalacie
    Založil Ras2 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 15.07.2005, 19:23
  2. WIn 98 a zablokovanie instalacie
    Založil KOVO v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 28.05.2004, 19:28

Pravidla přispívání