Mam desku SOLTEK-SL85ERV2 a nedávno sem si koupil reproduktory Creativ Inspire 6100(6.1) bohužel ale nezbylo dostatek peněz na Sound Blaster Live 5.1a tak sem si řek že prozatim vystačim s integrovanou zvukovkou AC97 co mam na desce kteraá je 6-kanálová.zvuk sem tak ňjak rozchodil stim že s BSplayerem a Windows Media Playerem 7 mi to hraje do všech repro ale dyž si pustim WinAmp a ňjákou Mp3ojku tak zvuk de jenom z předních 2 satelitů a subwoofru
nevíte někdo jak docílit toho aby ten WinAmp to dokázal rozhodit do všech saťáků? Potom by mně taky zajímalo nakolik se tim používáním AC97 zvukovky vyťěžuje CPU.Páč se mi zdá že některý hry mi běhay pomalejc
No a na konec mně trápí to že mam TV Tuner (WinFast 2000XP Deluxe) a nejde mi zvuk od tý doby kdy sem propojil ty nový Inspajry stou OnBoardovou zvukovkou.Vlastně nemam kam píchnout ten zeleney kablík z toho tuneru <
ten sem měl před tim píchley do tý zvukovky(Ten kablík má na jedný straně zeleney a na druhý straně modrej jack) modrey se má píchnout asi do ty zvuk.karty a zeleney do toho TV Tuneru
Já fuckt nevim poraďte Please...