Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: CREATIV INSPIRE - 6100(6.1) a integrovaná 6 kanálová AC.97

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní CREATIV INSPIRE - 6100(6.1) a integrovaná 6 kanálová AC.97

Mam desku SOLTEK-SL85ERV2 a nedávno sem si koupil reproduktory Creativ Inspire 6100(6.1) bohužel ale nezbylo dostatek peněz na Sound Blaster Live 5.1 a tak sem si řek že prozatim vystačim s integrovanou zvukovkou AC97 co mam na desce kteraá je 6-kanálová.zvuk sem tak ňjak rozchodil stim že s BSplayerem a Windows Media Playerem 7 mi to hraje do všech repro ale dyž si pustim WinAmp a ňjákou Mp3ojku tak zvuk de jenom z předních 2 satelitů a subwoofru nevíte někdo jak docílit toho aby ten WinAmp to dokázal rozhodit do všech saťáků? Potom by mně taky zajímalo nakolik se tim používáním AC97 zvukovky vyťěžuje CPU.Páč se mi zdá že některý hry mi běhay pomalejc No a na konec mně trápí to že mam TV Tuner (WinFast 2000XP Deluxe) a nejde mi zvuk od tý doby kdy sem propojil ty nový Inspajry stou OnBoardovou zvukovkou.Vlastně nemam kam píchnout ten zeleney kablík z toho tuneru < ten sem měl před tim píchley do tý zvukovky(Ten kablík má na jedný straně zeleney a na druhý straně modrej jack) modrey se má píchnout asi do ty zvuk.karty a zeleney do toho TV Tuneru Já fuckt nevim poraďte Please...
    Intel Pentium 4 2.8 GHz, 512-MB DDR400, Soltek SL75ERV2, Maxtor 160Gb Sata, Abit Siluro GForce FX 5600 128MB DDR,Creativ Inspire 6100(6.1), Gamessurround Fortissimo 7.1, CDRW TEAC 40x,12x,48x, DVD Teac 516, WinFast TV 2000 XP Deluxe.

Standardní

toto je uz klasika.. nonsense.. kazdy si kupi 5.1 repro a chcel by vo vsetkyc naraz pocuvat mp3.. ale PRECO vysvetlite mi PRECO chcete aby to hralo vo vsetkych 5? mp3 je dvojkanalova a ma preto hrat v 2 kanaloch. to ze to hra na domacom kine aj v zadu a v centri je len preto ze je tam akysi analogovy system ktory ten zvuk trosku porozdeluje. zvukovka ktora nema zabudovane analogove surroundove obvody nema dovod hrat mp3 vo viac ako 2 reprakoch, ak samozrejme nemame na to prislusny soft ktory ten analogovy obvod odsimuluje.
    Ten tv tuner si pichni presne tam ako si to mal minule a zadne repro odpoj, aj tak ti nebude v zadu hrat nic. Softwarovo sa potom nastavi rear output ako line in
    ..-.--.-.-..-.-.-....-.-.-.-..-.-.-

Standardní

No ja doplnim tvoju otazku ohladom ac.97 a vykon CPU.

Mas pravdu, zatazuje to procesor. Ja som dal reklamovat moju zvukovku a bezim na 6 kanal ac.97 a v niektorych hrach (zalezi ake ma hra zvuk. efekty) pri hight sound sa VYRAZNE spomali. Audigy asi minimalne zatazuje procesor. SB live asi zase najviac (ale menej ako ac.97)
    MT Board : MSI 845PE MAX, Procesor : P4 2,53 Ghz 533FSB, Memory : 1024 DDR 333 Mhz, Video card : Gigabyte MAYA II Radeon 9700 pro, Audio card : Audigy 2, Hard Drives : 2x IBM 40 Gb, 7200 ot. Raid Striped, CD-ROM : MSI rewriter 52x24x52, DVD-ROM : Teac, Repro : Inspire 5100Monitor : LCD Prestigio P174 17\"

3D Mark 2001 SE : 14705 http://service.futuremark.com/compare?2k1=6490144 !NO OC!
    3D Mark 2003 : 5042 http://service.futuremark.com/compare?2k3=765682 !NO OC!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Teac Powermax 1800 nebo Creativ Inspire 5300
    Založil Zombi v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 29.07.2003, 09:14

Pravidla přispívání