Stránka 1 z 3 123 PosledníPoslední
Výsledky 1 až 25 z 59

Téma: Jakou zidli? (snad me modove neukamenujou :-)

Question Jakou zidli? (snad me modove neukamenujou :-)

Po 23 letech me definitivne opousti moje stara dobra zidle, takze momentalne resim, cim ji nahradit. Chtel bych zidli/kreslo do cca 2500 vc operek a posty. Moje volba je zatim tato zidle, ktera splnuje vse potrebne. Hlavnim problemem pri vyberu se stala zarucena nosnost vyrobcem, nebot moje malickost v tuto chvili vazi presne 100kg a vetsina zidli miva nostnost 85 az 95kg. moje zvolena umi 110kg a navic je na ni petileta zaruka.

Muj problem je ze u kompa sedim vetsinu dne, takze potrebuju neco co se po pul roce neprosedi a soucasne se na tom bude slusne sedet. Takze .... vite nekdo o necem lepsim do 2500,-

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní Re: Jakou zidli? (snad me modove neukamenujou :-)

Je ta sedačka dostatečně "propustná"? Jestli tím vzduch neprojde, tak se ti při celodenním sezení na tom bude docela pařit prd... a není to nic přijemnýho... Měl jsem jednu docela podobnou a to sezení bych už podruhý zažít nechtěl... Potah byl z velmi levnýho materiálu a prakticky žádná ventilace - hroznej posez...

Jinak po svých zkušenostech (a to vážím 85) bych si taky s ohledem na tu váhu prověřil, jak je přivařená "noha" t tomu "plátu" na který se přišroubovává sedací část židle... U tý mojí kanc. co jsem měl se to totiž urvalo a když jsem to sundal a viděl, jak to bylo navařený, tak bych nakopal výrobce do koulí...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Je ta sedačka dostatečně "propustná"? Jestli tím vzduch neprojde, tak se ti při celodenním sezení na tom bude docela pařit prd... a není to nic přijemnýho... Měl jsem jednu docela podobnou a to sezení bych už podruhý zažít nechtěl... Potah byl z velmi levnýho materiálu a prakticky žádná ventilace - hroznej posez...

Jinak po svých zkušenostech (a to vážím 85) bych si taky s ohledem na tu váhu prověřil, jak je přivařená "noha" t tomu "plátu" na který se přišroubovává sedací část židle... U tý mojí kanc. co jsem měl se to totiž urvalo a když jsem to sundal a viděl, jak to bylo navařený, tak bych nakopal výrobce do koulí...
    covece dejve tva odpoved me naplnuje este vetsim zoufalstvim
    holt budu muset v tomto ohledu vyrobci duverovat, pripadne kdyby se to urvalo, taxi to u prarodicu na vsi necham od nejakyho fachmana navarit zpet jinak naklapeci kreslo nemusim, snad jen aby byl upravitelny sklon operaku.

jo a samozrejme primarne nechci nejakou kuzi/kozenku, na ktery se v lete neda sedet, protoze se prilepis k zidli. i kdyz i to se da vyresit vhodnym home-made potahem "od maminky".

já měl kdysi toto:
    http://obchod.sedia.cz/katalogitem.aspx?item=10

a nebylo to zase tak špatný (nějaký opěrky k tomu), akorád mě chybělo houpání..ale po třech reklamacích mě to přestalo bavit

teď mám toto:
    http://obchod.sedia.cz/katalogitem.aspx?item=27
    lepší než ta předtím, ale chtělo by to víc vykrojenou bederní část

a výhledově bych to viděl na něco +- v tomto stylu
    http://www.plus-katalog.cz/is-bin/IN...g=?SKU=M003200

http://www.plus-katalog.cz/is-bin/IN...g=?SKU=M207143
    ovšem tak o tři třídy výš. Tzn, nastavitelný opětky samostatně výška a směr. Takovou židli má jedna paní účetní co tam chodím na servis a nemůžu si jí vynachválit. tam ta stála +- 15k

sedím u komplu docela dost, takže peníze jsou až na druhém místě...a navíc už sem měl dost těch laciných křesel co vydrží dva roky.

Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal Bob van Sikorski
    covece dejve tva odpoved me naplnuje este vetsim zoufalstvim
    holt budu muset v tomto ohledu vyrobci duverovat, pripadne kdyby se to urvalo, taxi to u prarodicu na vsi necham od nejakyho fachmana navarit zpet jinak naklapeci kreslo nemusim, snad jen aby byl upravitelny sklon operaku.

jo a samozrejme primarne nechci nejakou kuzi/kozenku, na ktery se v lete neda sedet, protoze se prilepis k zidli. i kdyz i to se da vyresit vhodnym home-made potahem "od maminky".
    Já tě nechci "plnit zoufalstvím", jen varuju, u čeho jsem měl problémy já , s dost podobnou židlí.. Rozšroubovat by to neměl být problém a podívat se, jak je to navařený... Mě to bohužel tenkrát nenapadlo a když jsem viděl, že hajzlové objeli svářečkou tu trubku jen do půlky, neobjeli "celý" kolečko, tak mi bylo hned jasný, proč to prdlo... Kůži/koženku fakt vřele nedoporučuju, to je dobrý pro nějakýho managora, co furt někde lítá a jen když je v kanclu tak potřebuje "dělat dojem", ale na sezení u compu to fakt není dobrej materiál

BTW a kloub opěráku bych si taky zkontroloval, resp. jak je opěrák uchycenej k sedáku... Tam se leckdy taky hodně šetří
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Senior Member
    Vliv
    304

Doporucuju zidle vyzkouset v realu. Ja jsem takhle nakonec hodil za hlavu vsechny zidle, ktere jsem predtim vybral podle obrazku a parametru. Pokud nejsi limitovan financne, doporucuju vybrat zidle ve vyssi cenove kategorii, protoze neverim, ze do 2.500 lze koupit zidli vhodnou pro caste celodenni sezeni. Pokud opravdu cely den prosedis a nechces si znicit zada, pak nesetri a poradne si zidli pred koupi vyzkousej. Sam mam dost problemu se zady, z velke casti diky mnohaletemu celodennimu sezeni na mizerne zidli, takze bacha na to...
    Naposledy upravil Kankal; 22.02.2006 v 19:04.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

ja mam todle (bez dreva ) http://www.nabytek-forliving.cz/mana...palermo-s.html tusim ze me stalo bud 5k5 nebo 6k5. Ma to "houpaci" mechanismus s 4ma polohama pro aretaci. Je to sice palka, ale sedi se na tom vyborne i celej den a za ty dva roky co to mam, je to porad v perfektnim stavu. Puvodne jsem chtel neco jako ty (~2k5), ale nakonec sem si rek ze dam vic a vydrzi mi to dost dlouho a bude se na tom suprove sedet.

Citace Původně odeslal Maxik
    ja mam todle (bez dreva ) http://www.nabytek-forliving.cz/mana...palermo-s.html tusim ze me stalo bud 5k5 nebo 6k5. Ma to "houpaci" mechanismus s 4ma polohama pro aretaci. Je to sice palka, ale sedi se na tom vyborne i celej den a za ty dva roky co to mam, je to porad v perfektnim stavu. Puvodne jsem chtel neco jako ty (~2k5), ale nakonec sem si rek ze dam vic a vydrzi mi to dost dlouho a bude se na tom suprove sedet.
    jak rikam, 2500 je strop (mozna rekneme 3000 kdyby to bylo fakt neco o tridu lepsiho nez treba za 2200 ale to uz je fakt maximum)

Vstal z mrtvých mince Avatar uživatele MikeD
    Věk
    45
    Vliv
    300

osobne si myslim, ze zidle je vec na ktere bys nemel setrit...

zada ma clovek prece jen jedny... byt tebou, tak si priplatim... nicmene - osobni vyzkouseni je nezbytnost
    na zábavu: Intel Celern G1620 (Gelid Solutions Tranquillo) | GB GA-B75-D3V | 8GB Kingston HyperX Fury Blue 1600 | GIGABYTE GTX750 Ti Ultra Durable 2 2GB | Samsung SSD 850 EVO 120GB + WD7500AAKS 750GB + Samsung SpinPoint F1 1TB + Samsung HD204UI 2TB | Seasonic S-12 600W | Dell 2209WA | Windows 10 Home 64bit
    na cesty: AGang Gangsta 7.0 2013 + Lenovo ThinkPad 0328 + Motorola Moto G 2014

dříve, než se na něco zeptáte, zkuste zabrousit na: Google | Wikipedia

Věk
    44
    Vliv
    358

jak rikam, 2500 je strop (mozna rekneme 3000 kdyby to bylo fakt neco o tridu lepsiho nez treba za 2200 ale to uz je fakt maximum)
    Jenže v téhle relaci se prostě KVALITNÍ židle pro celodenní sezení takřka sehnat nedají... To není o zbytečným vyhazování, ale v relaci kolem 2500 prostě vždy bude nějaké "ale"...

Shodou náhod jsem si zkoušel vybrat v takřka stejné cen. relaci židli asi před dvěma, třemi týdny také, ale dosud jsem nevybral Asi vážně ještě budu chvíli šetřit a koupím něco "za bůra"... Peníze zase vyděláš, ale zdravý záda ti nikdo nenahradí (vím o čem mluvím, dřív jsem s nima měl docela problémy)...

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Jenže v téhle relaci se prostě KVALITNÍ židle pro celodenní sezení takřka sehnat nedají... To není o zbytečným vyhazování, ale v relaci kolem 2500 prostě vždy bude nějaké "ale"...

Shodou náhod jsem si zkoušel vybrat v takřka stejné cen. relaci židli asi před dvěma, třemi týdny také, ale dosud jsem nevybral Asi vážně ještě budu chvíli šetřit a koupím něco "za bůra"... Peníze zase vyděláš, ale zdravý záda ti nikdo nenahradí (vím o čem mluvím, dřív jsem s nima měl docela problémy)...
    No tohle uz je slovo do pranice, ja uz taky zacinam bejt slusne nahlodanej Btw ma zada jsou zatim zcela v poradku, ja dokazu sedet v podstate na cemkoliv, nicmene vzhledem k tomu, kolik lidi mi tu radi "neco lepsiho", tak fakt mozna este zvednu limit nekam k romu "buru"

Věk
    44
    Vliv
    358

No tohle uz je slovo do pranice, ja uz taky zacinam bejt slusne nahlodanej Btw ma zada jsou zatim zcela v poradku, ja dokazu sedet v podstate na cemkoliv, nicmene vzhledem k tomu, kolik lidi mi tu radi "neco lepsiho", tak fakt mozna este zvednu limit nekam k romu "buru"
    IMHO se to vyplatí... Ještě tak měsíc dva "přežij" na "čemkoli" a pak zainvestuj do něčeho kvalitnějšího... Kolem pěti tisíc už se dá sehnat leccos, lepší robustnější konstrukce, polohovatelnost,kvalitní materiály... Židle kolem dvou "klacků" prostě nejsou na celodenní pohodlný sezení...

Jinak ad ty záda - no buď rád, bohužel věci tohohle typu jsou spíš chronický únavový syndromy než nějaký akutní stavy, takže to , že teď můžeš sedět i na stolku pod kytky neznamená, že to tak bude i za pět let... nechci strašit, jen varovat, jak říkám, sám jsem měl celkem problémy se zádama, tak do +/- 18 let, a něco o tom mám "nastudováno"...

Hlavně proboha ať tě nenapadne v rámci "zdravého posezu" zkoušt <I>viny alá nejrůzněší "klekačky" apod... Občas to taky slyším.. to se nech praštit rovnou lešenářskou trubkou a přerazit si záda vejpůl, po delším používání "klekaček" bude výsledek stejný

Nene, samozrejme jen a pouze neco ve stylu klasicke zidle, nejsem blazen, sva zada mam celkem rad. Jinak btw mi bude zanedlouho 27, takze by ta zada ostatne mela celkem narok kazdopadne dejve, kdybys byl nekde na nejakem "rozrazovacim zavodu" v obchode se zidlema, postni sem pls sve poznatky s jednotlivymi modely. ja ted este pres kamose budu tahat info z jeho tchana, kterej ma taky 100kg a zidli pred rokem pry dost masivne resil, takze uvidim, co se dozvim. ted jsem jen tak narychlo nasel treba toto kreslo, sice uz je to dost BRUTALNI palka na muj vkus, ale nostnost 130kg se mi libi. nemate ho treba nekdo nahodou? nebo neco se stejnym mechanismem co tam popisuji?

Věk
    44
    Vliv
    358

Tak shodou náhod má tuším přesně tohle křeslo kámoš... Na 90pct... Bavil jsem se s ním o stejné tematice nedávno a myslím, že jsme na něj společně koukali... Zeptám se, a kdyžtak dám vědět... Stejně tak dám vědět, kdybych tuhle tematiku zase "oprášil" a šel někam do obchodu

Senior Member Avatar uživatele tominek
    Věk
    43
    Vliv
    292

za 2500 je kazda zidle/kreslo zlocin pachany nejen na tvych zadech ale i krcni pateri, budou te z ni bolet ramena ruce, pripadne nohy - kotniky...
    IMO snad zadna z tech zidli (vetsinou kresel) neni urcena k sezeni a proci u pocitace. Napriklad ten Prowork co sem nekdo postoval vypada krasne a sedi se na nem dobre ale tak maximalne pri jednani s klientem nebo pri vecerni relaxaci v kancelari s nohama na stole. doporucuju projit na ww.m1.cz sedaci nabytek -> ZIDLE. dle me pro praci u PC jsou NAPROSTOU NEZBYTNOSTI stavitelne podrucky - kvuli moznosti zvednout zidli aby clovek nemusel met pod stolem zkroucene nohy (plati hlavne pro vyssi postavy) a nemusel sedet moc nizko - musi zvedat ruce prilis vysoko z cehoz boli za krkem pripadne ramena. pevne podrucky jsou vetsinou naprosto nesmyslne vysoke...
    proste na sezeni (ktere navic trva treba 12h denne) se dle me nevyplati setrit ale kazdy si to musi vyresit sam
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

co tu bolo napisane nekomentuje, pretoze to nemam cas citat, len prispejem tym co pouzivam ja a sedi ti do financneho limitu > http://www.casemodding.cz/index.php?...o=1045&kat=214 obecne tu par peknych kuskov http://www.casemodding.cz/index.php?...o=1045&kat=214 a inak tiez som si ju samozrejme skusal a vyhovovala (o prachy neslo, proste sadla) ... kupil som ju pred viac ako rokom v makre a doteraz flawless (mam 100kg ...)
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member
    Vliv
    304

Citace Původně odeslal tominek
    za 2500 je kazda zidle/kreslo zlocin pachany nejen na tvych zadech ale i krcni pateri, budou te z ni bolet ramena ruce, pripadne nohy - kotniky...
    IMO snad zadna z tech zidli (vetsinou kresel) neni urcena k sezeni a proci u pocitace. Napriklad ten Prowork co sem nekdo postoval vypada krasne a sedi se na nem dobre ale tak maximalne pri jednani s klientem nebo pri vecerni relaxaci v kancelari s nohama na stole. doporucuju projit na ww.m1.cz sedaci nabytek -> ZIDLE. ... proste na sezeni (ktere navic trva treba 12h denne) se dle me nevyplati setrit ale kazdy si to musi vyresit sam
    Tak s timhle naprosto souhlasim. Stravil jsem v M1 osobne nekolik hodin a vyzkousel hodne "dobrych" zidli. Chystam se tam jeste vicekrat, nez se finalne rozhodnu, zatim mam dva favority: VN OPEN ART s calounenym operakem a DA GAFF-P. Sice jsou ponekud nad tvuj rozpocet, ale kdybys jezdil casto na kole, taky bys asi nekoupil kolo za 2500. Zkus nekam zajit a porovnat v realu, tohle je opravdu zasadni volba (ze zdravotniho hlediska) a zku...y zada se leci fakt blbe.
    Naposledy upravil Kankal; 23.02.2006 v 10:21.

Nene, samozrejme jen a pouze neco ve stylu klasicke zidle, nejsem blazen, sva zada mam celkem rad. Jinak btw mi bude zanedlouho 27, takze by ta zada ostatne mela celkem narok kazdopadne dejve, kdybys byl nekde na nejakem "rozrazovacim zavodu" v obchode se zidlema, postni sem pls sve poznatky s jednotlivymi modely. ja ted este pres kamose budu tahat info z jeho tchana, kterej ma taky 100kg a zidli pred rokem pry dost masivne resil, takze uvidim, co se dozvim. ted jsem jen tak narychlo nasel treba toto kreslo, sice uz je to dost BRUTALNI palka na muj vkus, ale nostnost 130kg se mi libi. nemate ho treba nekdo nahodou? nebo neco se stejnym mechanismem co tam popisuji?
    kámik ho měl taky, možná má, rozvrzalo se docela brzo, jinak drží (potah žmolkovatí). Ale vydrží i skotačení ve dvou, takže právě ten kámik si vždy s toho křesla dělal legraci slovy"to křeslo vrže,je rozmrdaný jak sviňa....."ale to už jsem odběhl mimo

Věk
    43
    Vliv
    292

Citace Původně odeslal Kankal
    Tak s timhle naprosto souhlasim. Stravil jsem v M1 osobne nekolik hodin a vyzkousel hodne "dobrych" zidli. Chystam se tam jeste vicekrat, nez se finalne rozhodnu, zatim mam dva favority: VN OPEN ART s calounenym operakem a DA GAFF-P. Sice jsou ponekud nad tvuj rozpocet, ale kdybys jezdil casto na kole, taky bys asi nekoupil kolo za 2500. Zkus nekam zajit a porovnat v realu, tohle je opravdu zasadni volba (ze zdravotniho hlediska) a zku...y zada se leci fakt blbe.
    Open Art je bomba ale vzdycky mi prijde takovy "subtilni". Gaff vypada mnohem robustneji. Premyslim ale i o par (vyssich) modelech od LD Seating protoze davaji 5 let zaruku a vyrabi se "za rohem" (v Boskovicich). Ze hry jeste neni ani IQ ale ta cena je hrozna. Zatim to ale vypada ze jeste tak rok vydrzim na te hruze co mam a poridim radeji nove fotovybaveni
    Jiank jsme se ale celkem shodli
    Jak rika no-x: "Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)"
    DELL Optiplex 980 | 8GB RAM | i7 860 | GeForce GT330 | 2x 128GB SSD RAID0 | 30" LCD
    Canon EOS 5D + BG-E4 | EF 24-105 mm f/4L IS USM | EF 28 mm f/1.8 USM | EF 50 mm f/1.4 USM | Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG IF HSM || Velbon Ultra LUXi-F + Benro KS-1
    Canon EOS 7D + BG-E7 | EF 70-200 mm f/4L IS USM | EF-S 18- 200 mm f/3.5-5.6 IS || Velbon Ultra MAXi-L
    Speedlite 580EX || DOMKE F-2 | DOMKE F-1X | Lowepro Toploader 70AW | Další čačky kolem

Senior Member
    Vliv
    304

Citace Původně odeslal tominek
    Open Art je bomba ale vzdycky mi prijde takovy "subtilni". Gaff vypada mnohem robustneji. Premyslim ale i o par (vyssich) modelech od LD Seating protoze davaji 5 let zaruku a vyrabi se "za rohem" (v Boskovicich). Ze hry jeste neni ani IQ ale ta cena je hrozna. Zatim to ale vypada ze jeste tak rok vydrzim na te hruze co mam a poridim radeji nove fotovybaveni
    Jiank jsme se ale celkem shodli
    to Tominek: IQ jsem po kratkem vyzkouseni vyloucil, jeji automaticky mechanismus mi dost neprirozene tlacil hlavu dopredu.

Open Art vs Gaff: U OpenA mi vic vyhovoval sedak, u Gaffu vse ostatni. Gaff ma bohuzel kratkou zaruku a je cely z plastu. Na obrazcich to tak nevypada, ale v realu jsem z neho mel hodne plastovy dojem. Taky si nejsem uplne jisty, jestli ta sitovina na operadle, i kdyz docela tuha, dobre podepre zada pri silnem opreni/polozeni (jiny operak u Gaffu nelze). Idealni by pro me byl GAff s calounenym operakem, sedakem Open Art, konstrukci z kvalitnejsich materialu a delsi zarukou. Presto musim Gaffa oznacit za sveho aktualniho favorita, krome Open Art mi ostatni zidle vzdy necim nesedely.

Od LD jsem zkousel Opus, jina prijatelna zidle od LD v M1 nebyla, ale oproti OpenA a GAffu mi Opus proste nesedel. Jestli narazis na neco dobryho, dej vedet...

Věk
    43
    Vliv
    292

Citace Původně odeslal Kankal
    to Tominek: IQ jsem po kratkem vyzkouseni vyloucil, jeji automaticky mechanismus mi dost neprirozene tlacil hlavu dopredu.

Open Art vs Gaff: U OpenA mi vic vyhovoval sedak, u Gaffu vse ostatni. Gaff ma bohuzel kratkou zaruku a je cely z plastu. Na obrazcich to tak nevypada, ale v realu jsem z neho mel hodne plastovy dojem. Taky si nejsem uplne jisty, jestli ta sitovina na operadle, i kdyz docela tuha, dobre podepre zada pri silnem opreni/polozeni (jiny operak u Gaffu nelze). Idealni by pro me byl GAff s calounenym operakem, sedakem Open Art, konstrukci z kvalitnejsich materialu a delsi zarukou. Presto musim Gaffa oznacit za sveho aktualniho favorita, krome Open Art mi ostatni zidle vzdy necim nesedely.

Od LD jsem zkousel Opus, jina prijatelna zidle od LD v M1 nebyla, ale oproti OpenA a GAffu mi Opus proste nesedel. Jestli narazis na neco dobryho, dej vedet...
    No ja jsem se nikdy kdyz mam cestu do prahy do M1 nedostal. Bohuzel. kdysi jsem testoval kresla Prowork ale jsou to proste "bigboss kresla" a u PC se na tom kvalitne sedet neda. U toho IQ sem zvedav na ten automaticky mechanismus (nejak si nedovedu predstavit jak to funguje). Ze tlaci hlavu dopredu mi pravdepodbne vadit nebude (u ostatnic zidli mam pocit ze by operka hlavy mohla byt vic vepredu) protoze sedim s hlavou mirne predklonenou coz mi prijde jako fyziologicka poloha. V nejblizsi dobe se stavim v tom LD a vyzkousim vsechny modely co budou vypadat jen trochu zajimave. I kdyz pristi tydne bych mohl zajit i do M1, ale tam uz to mas prozkoumane.

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    50
    Vliv
    279

Já koupil v listopadu v Ikea tohle křesílko. Ještě v prosinci bylo za 1990,- a nemůžu si ho vynachválit!!
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

Citace Původně odeslal Tantalos
    Já koupil v listopadu v Ikea tohle křesílko. Ještě v prosinci bylo za 1990,- a nemůžu si ho vynachválit!!

jo? a kolipa pls vazis a meris? jen tak ze zvedavosti, co je schopny tohle kresilko dat

Senior Member Avatar uživatele Tantalos
    Věk
    50
    Vliv
    279

182/88 a křeslo žije, nesténá, má na víc
    CPU: AMD Opteron DualCore, AC Freezer64 Pro, MB: DFI LP UT NF4 Ultra-D, modded bios N4D704-2BTA, RAM: 2x1GB 400DDR 2.6V, Graphic: Leadtek PX6800GS TD 256MB, PCI-E (425/1000), CASE: Chieftec 410W Silent DX-01SL-D, DVD: DVD-ROM Plextor 116A, DVD-RW LG GSA-4163B, fw:A105, HDD: 1x Seagate Barracuda 7200.7 120GB 8MB cache, 1x Seagate Barracuda 7200.8 250GB 8MB cache.
    3DM01: xxx 3DM03: xxx 3DM05: xxx 3DM06: xxx Aquamark: xxx Sandra2005: xxx SuperPI: xxx

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání