Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Pán výbojek: Bitspower X-Panel XP II

Standardní Pán výbojek: Bitspower X-Panel XP II

Panel je skvekej a nemá chybu ! Už ho mám doma tyden , ale zatím nesvítím . Instalace byla vážně snadná a návod není třeba , jen malá chybička se vloudila . Objednal sem si Panel , inverter a zařivku , vše od www.dcase.cz . Zapojil jsem výstup z panelu do inverteru (snadné , konektory upravené aby se nedali otočit !!! tak jsen o nějaké polaritě nepřemýšlel ) A po zapnutí to zaclo - iverter začal okamžitě hořet !!! Samozřejmě !!! JE POTŘEBA ZKONTROLOVAT POLARITU NAPÁJENÍ Z PANELU A INVERTERU !!! A podle potřeby přepinovat kabek napájení ! Zatím čekám na nový inverter a jsem trochu naštvaný - pan Petr Dudek k tomu mohl dát nejaké upozornění . Musí o tom vědět , protože prodává jen tento tip ovl. panelu a tento inverter .
    AMD Athlon 64 3500+ BOX Socket 939_Club3D ATI X800 XT PE 256MB VIVO+Arctic Cooling VGA Silencer 4_MicroStar K8N Neo2 Platinum-54G - nForce3 250_Ram 2x512 Mb 400 MHz_Wifi Avaya Wireless PC Card_BigTower Chieftec MA-OIWD-D Black_3d mark 03-12208 , 3d mark 05-6023 , AquaMark3-64835

Standardní

Promin ale uprav si podpis
    Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to výzva. Nemožné je nevyužitá síla. Nemožné je dočasný stav. NEMOŽNÉ NEEXISTUJE. Muhamad ali

Standardní

ten podpis je hustej
    DECENT II EXTREME
    ---> http://7luke.com/decent <--- už je zase jiný konfig ale není čas to změnit na webu

Standardní

http://www.pctuning.cz/Default.aspx?...=2&ArtId=18330

Na tu polaritu jsem treba ja v recenzi upozornil
    Brum brum, nezavazne...

Member
    Vliv
    278

Standardní

to je narez... ani jsem si toho nevsiml... ale ted uz vime s Danem.. ze se musi polarita obratit.....

no co....
    zitra snad prijdou odpalene soucastky z GM...
    a bude po problemu....
    AMD Athlon XP (Barton)2500+@2000 ,A7V600,512MB 333MHz DDR,2XWD 80GB HDD(8MB cache 7200ot. ATA133),SAPPHIRE Atlantis 9500@9700@FireGL X1 128MB(358/311), AUDiGY II,AskeyTV Bt878,Pioneer DVD 16x40x, BigTower CHiEFTEC Black
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=2145541

Standardní

Citace Původně odeslal Fx
    http://www.pctuning.cz/Default.aspx?CatID=75&LayId=2&ArtId=18330

Na tu polaritu jsem treba ja v recenzi upozornil
    Ahoj , tu recenzi jsem jen prolíttl a pořádně jsem to přečetl , až když bylo pozdě . Tak to má pro příště - líp číst recenze .
    AMD Athlon 64 3500+ BOX Socket 939_Club3D ATI X800 XT PE 256MB VIVO+Arctic Cooling VGA Silencer 4_MicroStar K8N Neo2 Platinum-54G - nForce3 250_Ram 2x512 Mb 400 MHz_Wifi Avaya Wireless PC Card_BigTower Chieftec MA-OIWD-D Black_3d mark 03-12208 , 3d mark 05-6023 , AquaMark3-64835

Standardní Re: Pán výbojek: Bitspower X-Panel XP II

Citace Původně odeslal danny.88
    Panel je skvekej a nemá chybu ! Už ho mám doma tyden , ale zatím nesvítím . Instalace byla vážně snadná a návod není třeba , jen malá chybička se vloudila . Objednal sem si Panel , inverter a zařivku , vše od www.dcase.cz . Zapojil jsem výstup z panelu do inverteru (snadné , konektory upravené aby se nedali otočit !!! tak jsen o nějaké polaritě nepřemýšlel ) A po zapnutí to zaclo - iverter začal okamžitě hořet !!! Samozřejmě !!! JE POTŘEBA ZKONTROLOVAT POLARITU NAPÁJENÍ Z PANELU A INVERTERU !!! A podle potřeby přepinovat kabek napájení ! Zatím čekám na nový inverter a jsem trochu naštvaný - pan Petr Dudek k tomu mohl dát nejaké upozornění . Musí o tom vědět , protože prodává jen tento tip ovl. panelu a tento inverter .
    Tady je "pan Petr Dudek".
    Nějak mi to celé nejde do hlavy. danny.88 tvrdí, že si u mne zakoupil invertor ( asi samostaný výrobek made in china, ne výrobek firmy Bitspower, nevím ). Ale já mu ho zcela prokazatelně neprodal, alespoň si to myslím. Takže nevím o co tady jde Pokud by uživatel použil originální díl, respektive celou sadu, pak by bylo o čem mluvit, ovšem pokud si někdo ve snaze něco málo ušetřit koupí něco o čem nemá ani páru, tak to já samozřejmě nemůžu vědět.
    Musím se přiznat, že jsem taky tak trochu lehce naštvaný.

btw: Admini, buď mně smažte, nebo to přesuňte dle libosti, už se k tomu nebudu vyjadřovat.

Citace Původně odeslal Dudu
    Citace Původně odeslal danny.88
    Tady je "pan Petr Dudek".
    Nějak mi to celé nejde do hlavy. danny.88 tvrdí, že si u mne zakoupil invertor ( asi samostaný výrobek made in china, ne výrobek firmy Bitspower, nevím ). Ale já mu ho zcela prokazatelně neprodal, alespoň si to myslím. Takže nevím o co tady jde Pokud by uživatel použil originální díl, respektive celou sadu, pak by bylo o čem mluvit, ovšem pokud si někdo ve snaze něco málo ušetřit koupí něco o čem nemá ani páru, tak to já samozřejmě nemůžu vědět.
    Musím se přiznat, že jsem taky tak trochu lehce naštvaný.

btw: Admini, buď mně smažte, nebo to přesuňte dle libosti, už se k tomu nebudu vyjadřovat.
    To je OK , jen jsem ve vašem obchode ten originální invertor neobjevil .
    Jetli je mate , tak bych mel samozrejme mel zajem . Nešlo mi o to ušetřit ! Spíš mám zájem o kvalitu a kompatibilitu !

Member
    Vliv
    278

Standardní

To Dudu

Zdravim tohle je Elektronicky predradnik na 12V pro zarivkové trubice FL30

Pro pouzitik Bitspower X-Panel XP II se musi obratit polarita.... bylo by dobre napsat k produktu ze ma pro tento dany preradnik obracenou polaritu.....
    nic vice nic mene.. jen nfo...

RiDDLE
    AMD Athlon XP (Barton)2500+@2000 ,A7V600,512MB 333MHz DDR,2XWD 80GB HDD(8MB cache 7200ot. ATA133),SAPPHIRE Atlantis 9500@9700@FireGL X1 128MB(358/311), AUDiGY II,AskeyTV Bt878,Pioneer DVD 16x40x, BigTower CHiEFTEC Black
    http://service.futuremark.com/compare?2k3=2145541

ahoj muzu se te zeptat kde jsi Bitspower X-Panel XP II koupil? diky moc

Citace Původně odeslal *Banán* Zobrazit příspěvek
    ahoj muzu se te zeptat kde jsi Bitspower X-Panel XP II koupil? diky moc
    Po 6 letech asi tezko sezenes. Podivej se na posledni odpoved.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

děkuju za odpoved, jeste bych se chtel zeptat, na nejaky vyrobek ktery ma stejne nebo alespon podobne funkce.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání