Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Castle Link a detekce USB programatoru

Standardní Castle Link a detekce USB programatoru

Ahoj.
    Davam to sem, mam totiz pocit, ze to bude nejaka Win zalezitost.

Mam elektrickou RC helikopteru. V heline je regulator. Parametry regulatoru se daj menit pres program, kterej se jmenuje CastleLink. S PC se regulator propojuje propojkou- ta se jmenuje taky CastleLink.

A ted konecne k veci
    U drivejsich verzi SW se propojka detekovala ve Win jako PHX-LINK a bylo zapotrebi ovladac od vyrobce.
    V novejsich verzi se propojka detekuje jako Zarizeni USB standardu HID. (popravde si tohle neumim vysvetlit, jestli je to vec updatu FW propojky nebo se s programem dodava jinej ovladac...)
    Driv mi propojka fungovala bez problemu. Po reinstalu systemu jsem si stahnul nejnovejsi verzi programu CastleLink a nainstaloval. Pak pripojil propojku. System ji nasel, ale program ji nevidi.
    Podle rad na foru vyrobce jsem zkusil propojce vnutit jiny ovladace, ale neuspesne (na starsi verzi ovladace reaguje system hlaskou, ze ovladac neobsahuje informace o HW).
    Zkusil jsem nekolikrat reinstalovat program, zkusil jsem pres Spravce zarizeni odebrat Zarizeni HID, ale nic z toho nevedlo k vysledku.
    Zkousel jsem i jiny USB porty.

Takze pokud ma nekdo naladu a cas se tim zabyvat, budu rad, kdyz mi poradi, kde mam co hledat. Na jinych PC propojka beha bez problemu, takze HW problem to neni.

Linky:
    program
    http://www.castlecreations.com/downloads.html
    diskuze, kde se probira i "muj" problem, ale ani jedna rada mi nezabrala
    http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=694710

Omlouvam se, ze je prispevek tak dlouhej, ale nejakej uvod byl nutnej.
    Predem dik za napady. Vicemene asi pujde o to, abych propojce vnutil nejakej jinej ovladac, mozna jinou verzi, ale az tak do OS nevidim.
    Kdyby bylo treba prilepit sem nejakej screen s logem, neni problem.
    Naposledy upravil Martin; 16.09.2009 v 07:39.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Standardní Re: Castle Link a detekce USB programatoru

Koukam, ze dluzim odpoved. Problem vyresen instalaci novou verzi programu.
    CPU: AMD Phenom X3 (2,8GHz), MOBO: Gigabyte GA-MA-790FX-DQ6, RAM: 2x2GB (A-Data), GPU: ATI Radeon HD4850, HDD: 120GB Kingston SSD (SATA) + 2TB Seagate (SATA), CHLADIČ: Scythne Ninja, OPTIKA: DVD-RW Asus, Audio: SB X-Fi Xtreme audio, TV KARTA: Asus TV/FM, CASE & ZDROJ: Chieftec DX01-BD/Corsair HX520

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Samba - špatná odezva
    Založil kamil v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 09.11.2008, 02:45
  2. Je USB na desce K.O. nebo ne??
    Založil Luk(y)isek v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.05.2007, 10:57
  3. Padaji KDE aplikaci po upgrade kernelu z 2.6.4 na 2.6.11
    Založil jama v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 11