Minuly tyden jsem na svuj gainward radeon 4870 512MB nainstaloval do Vist 64b Catalysty 10.1. Mel jsem mensi graficke problemy v Q3 live - ale ty jsem vyresil zdefaultovanim nastaveni.
Mam nastaveno, ze po 20min se i ma uspat monitor (BenQ F241w pres DVI). Nic jineho se mi neuspava - jen LCD. Nejdriv vsechno fungovalo ok, ale po par uspani/probuzeni LCD mi naskakovalo rozliseni 800x600. Ne primo rozliseni plochy 800x600 - ikonky zustaly na mistech. Slo nastavit rozliseni jen do 1600x1200. Takze jsem si pomoci RivaTuneru vytvoril .inf, kde mam upravene refresh rate na urcita rozliseni. Tenhle problem prikladam tomu, ze v EDID LCD je jako max 1920x1200x76Hz....
Ale mam jiny problem a to ten, ze probuzeni LCD by melo byt okamzite jak napr. pohnu mysi nebo zmacknu klavesu - misto toho to trva nekolik minut. Prosel jsem i nstaveni napajeni v Vistach i jsem zdefaultoval nastaveni catalystu, ale nevim kde je chyba... S predchozi verzi Cat (tusim 9.2) to nedelalo a nic krom ovladacu jsem nemenil.
Jinak jeste nejake problemy jsem zminil v sekci ovladace http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=77068 - ale treba to, ze nenajede DVI vystup po natazeni ovladace to uz nastasti nedela a podle inet for jsem rozhodne nebyl sam komu to delalo![]()