Chtel bych si poridit neco na cesty (bus, metro, tram) Koukal sem na par recenzi a korejske vyrobky fy. Cowon nevypadaji vubec spatne.
Konkretne mne zaujali tyhle dva pristroje Cowon S9 a Cowon O2.
Tady jsou zatim me poznatky z ruznych zdroju
S9 :
+ Amoled
+ BT
+ Flash Player
+ Radio
+ G-SENSOR
+ Velka vydrz
+ 77g
- Chybi slot pro SDHC
- Velikost prehravaneho videa max 480 x 272, jinak konverze ?
- 3,3" display
- Chybi reproduktor (pro budik)
O2 :
+ 4,3"display
+ Maximalni velikost prehravaneho videa
+ Slot pro SDHC
+ Recent Files
+ Vzbudi mne
- TFT display
- vetsi a tezsi
- nema G-Senzor, Radio, BT, Flash player
To je asi zatim vse.
Rad bych znal vase nazory. Je AMOLED opravdu o tolik lepsi aby vyvazil mensi uhlopricku pri stejnem rozliseni? Nejake prakticke zkusenosti s temahle strojeckama?
Nebo nejaky pristroj od jine znacky?
Chtel bych od neho aby umel toto:
- 3,3" min, lepe vice. Kdyz bude AMOLED, tak se zlobit nebudu
- Muze byt dotykovy, ale taky bych rad nekolik klascikych tlacitek (on/off/lock, play/pause, volume up/down/mute) abych je nasel poslepu
- mohl by mit slot pro rozsirujici karty, nebo alespon 16GB
- Prehraval divX s ceskyma titulkama bez jakekoli konverze (at uz kvuli rozliseni, nebo titulkam)
- podpora dalsich formatu neni naskodu, ale myslim HD rozliseni je tady fakt zbytecne
- e-book ctecka s podporu ruznych formatu (txt, pdf, doc, pdb...)
- prehravani hudby na pozadi pri cteni e-booku, prohlizeni fotek
- Fotky by to taky mohlo zobrazovat bez nejake konverze. (zoom, nahledy)
- Nemam moc dobre usi, tak kvalita zvuku neni moc orzhodujici. A formaty muzou byt zakladni. FLAC moc neslysim.
- Velka vydrz
- Kdyz to bude mit reproduktor (na buzeni), tak se zlobit nebudu, ale nutne ho tam nepotrebuju
- Nejaky jednoduchy stojanek, abych ho mohl postavit na stul a koukat na film
- Rad bych klasicky miniUSB kabel.
- klasickou 3,5 jack na sluchatka
To je asi tak vse.Malo toho asi neni
Ale kdyz uz tak uz. Mate naky tip?
Edit:
Tak sem ted mel na chvilku v ruce Nokia 5800 XpressMusic a ten mi taky trochu zamotal kebuli.
Mel bych navigaci, mobil, multimedialni prehravac v jedne krabicce. To uz je celkem lakave. 3,2" display s rozlisenim 360 × 640 zni taky zajimave.
Nabidne mi nekdo duvod proc si nechat stary telefon a koupit nejaky ten cowon? Proc nekupovat tuto (pripadne nejakou alternativu krome iphone) krabicku?
Mam stary Siemens SL75, zatim mi slouzi dobre, ale baterka uz konci, display uz je taky na konci sil a celkove toho ma dost za sebou, takze novy mob. by se hodil.