Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Nedoručování mailů/padání do spamu při používání Google Apps

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Nedoručování mailů/padání do spamu při používání Google Apps

Zdravím,
    mám problém s nedoručenou poštou odesílanou z naší firmy. Máme vlastní doménu, a na ní navázané google apps včetně mailů. Problém je, že někteří příjemci od nás maily nedostanou nebo jim to spadne do spamu. Nejsem v tohle oboru dostatečně fundovaný a zatím jsem nepřišel na to, co by to mohlo způsobovat. Nechal jsem si cvičně poslat zprávu na můj mail a spadlo to do spamu. Do přílohy dávám hlavičku mailu.

Když jsem to prošel a dal jsem otestovat IP adresu, tak jsem našel nějaké záznamy, ale nejsem z nich vůbec moudrej. Tady jsem po zadání ip adresy (209.85.220.219) zjistil, že je listed.

Nemáte někdo tušení co to způsobuje, respektive jestli v hlavičce není něco podezřelého. Případně jestli se dají na google apps sehnat smtp logy aktivity? Díky moc.
    Přiložené soubory Přiložené soubory
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. blikání kurzoru při používání RealVNC - jak to jde zrušit???
    Založil ukr v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 24.08.2006, 23:53
  2. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20

Pravidla přispívání