Známý myš překousala kabel k celkem drahý myši. Dá se to nějak vyměnit, nebo už je dneska všechno dělaný víceméně napevno? (dá se samotnej takovej kabel /USB/ vůbec sehnat?)
Známý myš překousala kabel k celkem drahý myši. Dá se to nějak vyměnit, nebo už je dneska všechno dělaný víceméně napevno? (dá se samotnej takovej kabel /USB/ vůbec sehnat?)
Co si vzpomínám (teda snažím se vzpomenout), tak zatím u všech myší, co jsem rozdělával, byl uvnitř konektor a kabel by tak teoreticky měl jít vyměnit. Zkusil bych teda sehnat jakoukoli starou myš a z ní vyndat kabel. Jako problém vidím jen:
- možnost jiného zapojení konektoru v myši. USB má 4 vodiče, krajní 2 pro napájení +5V a zem, dva střední pro data. Měly by tam být snad dodržené barvy vodičů tak jenom zkontrolovat, jestli sedí pořadí v konektoru (osobně bych si to pro jistotu propípl měřákem).
- novější myši někdy mají na sobě kabelovou průchodku (z myši ven) už napevno, tak najít nějáký kabel, který by byl tvarově kompaktibilní, aby tam pasoval.
Podle mě bez problémů, kabel je to nejjednodušší. Samotný kabel koupit hotový, to nevím...
. . . if you dont live for something you will die for nothing
Q9300 + Ninja | EP35-DS4 | 8GB | HD4670 + AC S1 | 640 AAKS, 320GB YS, 1.5TB EVDS | SH-S203B | Corsair VX450 | HP ZR24w
M-Audio Revolution 5.1 | Marantz PM4001 | EPOS ELS-3 | Sennheiser HD555->595
C7D | 17-40, 50/1.4, 100/2.8, 70-300 | 430 EX II
Nebo ho zapájet znovu dohromady a smířit se s tím, že na něm bude "boule".
I pes ma svuj den .... a dnes je ten den a já jsem ten pes.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)