Zdravim chtel bych se zeptat, pokud si pustim program dejme tomu nejakou gamesu ktera mi bezi v okne a pustim za tim jinou aplikaci jde nastavit system tak aby okno v pozadi vykreslovalo stejne plynule jako okno v poprdedi ?
zkousel jsem uz prirazeni vykonu systemu aplikacim bezicim na pozadi misto programu, prirazoval jsem priority i jadra CPU, spoustel jsem dane programy pres ROPE a nakonec jsme i v registru editoval Win32PrioritySeparation
diky moji neznalosti algorytmu systemu ohledne pridavani priorit a prostredku oknam jak aktivnim tak neaktivnim uz nevim jak s tim pohnout dal tak aby se oba programy stejne soucasne vykrelovali. pochopim ze to nemuze byt zadny narocny program, ani jeden z nich ale presto by me to zajimalo preci jenom mam dualcore 2.66 ghz , 4 giga ram a nvidii 9600 s 512 ramem pricemz ani jeden z danych programu ( her ) nepotrebuje 1/3 daneho vykonu PC tak se chci zeptat zdali to nejak jde pridelit oboum aplikacim soucasne aby behali jako aktivni okno a taky tak vykreslovali. dik
inac sou to klasicky Xpesa profici se servicepackem 2