Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: HW media player - prehravanie z netu

Standardní HW media player - prehravanie z netu

Neviem ci som spravne zaradil prispevok.. snad ano.
    Rad by som vedel ci sa niekto stretol s nejakym media playerom - nieco v stlye popcorn hour, kiss player... a podobne.. ale aby to malo funkciu prehravania videa priamo z netu. To znamena zadam URL video streamu a bude mi to prehravat video z lubovolnej stranky. Ide mi hlavne o to aby som nemusel mat zapnuty PC ked si chcem pozriet nejake internetove vysielanie. Zatial som ziaden taky, ani podobny box nemal v rukach a tie o ktorych som cital boli vzdy popisovane tak... ze maju len nejake prednastavnene streamovacie servre, nanajvys youtoube.
    ..-.--.-.-..-.-.-....-.-.-.-..-.-.-

Standardní Re: HW media player - prehravanie z netu

Citace Původně odeslal Branik Zobrazit příspěvek
    Neviem ci som spravne zaradil prispevok.. snad ano.
    Rad by som vedel ci sa niekto stretol s nejakym media playerom - nieco v stlye popcorn hour, kiss player... a podobne.. ale aby to malo funkciu prehravania videa priamo z netu. To znamena zadam URL video streamu a bude mi to prehravat video z lubovolnej stranky. Ide mi hlavne o to aby som nemusel mat zapnuty PC ked si chcem pozriet nejake internetove vysielanie. Zatial som ziaden taky, ani podobny box nemal v rukach a tie o ktorych som cital boli vzdy popisovane tak... ze maju len nejake prednastavnene streamovacie servre, nanajvys youtoube.
    http://www.gadgetfolder.com/asus-eee...vidia-ion.html a nejakej MCE OS ... jinak se obavam, ze 'hw krabicku bez OS', ktera bude umet prehravat vsechny mozny i nemozny streamy z netu nenajdes ...
    mozna pokud by se podarilo rozchodit akceleraci grafiky na PS3 v linuxu ... ale to mas totez, jak tohle ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Windows Media Player 9.0 a titulky
    Založil TimeLord v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 27.05.2003, 12:23
  2. Windows media player -kodeky
    Založil Triplex_six v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 09.05.2003, 12:45
  3. Media Player 9 :(((
    Založil Haldo v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 29.04.2003, 12:23
  4. Official DivX Player 2.1 Out - New ATI Hardware Support !
    Založil Spajdr v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 13.04.2003, 02:08
  5. Win Me media player
    Založil Xeonix v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 03.12.2002, 22:52

Pravidla přispívání