Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: NOD32 verze 3 nebrat - NIKDY

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Standardní NOD32 verze 3 nebrat - NIKDY

Cau, pokud jste nuceni pouzivat barevny svet windows a chcete chranit sva date nejakym antivirovym programem nedoporucuju NOD32 verze 3 - vetsi smejd jsem nevidel ...

Viz tohle:

http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=74088

Pokud mate nekdo podobne problemy, vite odkud vitr fouka ..
    Ja udelal fatalni chybu v tom, ze jsem noda bral proste jako soucast systemu a ani omylam me nenapadlo, ze za to muze ... Pravda je, ze NOD 2.7 jede uplne v pohode ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Thumbs down Re: NOD32 verze 3 nebrat - NIKDY

Heh, to je fajn zprava. Ale jestli se ti nelibi, tak ho nepouzivej, jestli ti nevyhovuje, tak ho nepouzivej. Informativne ma cenu jen tvuj odkaz na tema kousek vedle, jinak ten post je o nicem, sorry.
    MoBo: MSI MAG Z790 TOMAHAWK WIFI CPU: Intel Core i9-13900K@NZXT Kraken Elite 360 RGB RAM: G.SKILL 64GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Trident Z5 RGB Black VGA: MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM 16G Storage: Samsung 980 PRO 1TB + 3x Samsung 980 PRO 2TB + HDD 2xWD Red 8TB Mouse: Logitech G502 X Plus Black Keyboard: Logitech G915 Lightspeed Case: NZXT H9 Flow Black PSU: EVGA SuperNOVA 1000 G6
    Monitors
    : 27" Dell S2721DGF + 27" Dell P2720D Sound: Logitech Z407 Headset: Logitech G Pro X Wireless Other: Oculus Quest, NAS QNAP TS251 2x16TB Raid1
    Mobile: Samsung Galaxy Z Fold 4 5G, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy Note10+, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Oura Ring 3
    Gaming: PS5, PS3, PS Vita, Nintendo Switch OLED, Nintendo Switch Classic, Nintendo Switch Lite, Steam Deck 1TB

Standardní Re: NOD32 verze 3 nebrat - NIKDY

To bych dal spíše jako odkaz do srandiček..
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

Senior Member Avatar uživatele svaca
    Věk
    48
    Vliv
    305

Cahpu vase rozhorceni, ale me moc do srandy nebylo ...
    Postnul jsem to jen jako info, kdyby nekdo narazil na podobny problem ..
    Jelikoz mi pripadalo, ze se to nikde nepropiralo a ja to BOHUZEL otestoval na trech systemech (fyzicky stroj a Citrix XEN a vmware)

Jeste upozornuju, ze cim novejsi nod, tim mene hlasek v event logu, nicmene problem porad stejny ... Take je mozne, ze se problem tyka pouze nod32 vs win2003, nicmene je dost trapne, ze Eset vicemene nereaguje ...
    Atari Falcon030,Phantom accelerator,CT63@MC68060@75Mhz,256 MB TT-RAM,14MB STRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0
    Atari 1040 STe - game machine :-)
    Atari 800XE - game machine also :-)
    MacBook Pro Unibody v5,3 2.66GHz, 8GB DDR3, 9600MGT, Snow Leopard
    PlayStation 3 40GB + XFPS RATE UP adapter

Hergot, neuraž se, ale tohle zní jako vidlácký plky u piva stylem "né volepyčo Franto čum, Pepa si koupil tu Fábyjy a vole s tim má ňáký problémy vole, ty škodovky sou vole mrdka vole, to bych si vole nikdy nekoupil!!!!".

Ne všechno funguje se vším. To se stává. A podle mýho názoru to nemá zase takovou vypovídající hodnotu o jednotlivých součástech celku.
    Používal jsem, pravda, NOD 2.x a trojka mi nepřišla moc ideální - velký, subjektivně se mi zdála pomalejší... Ale fungovala bez problémů. Holt jsou asi specifický situace, kdy si s něčím nerozumí. Ale takovejch už jsem viděl...

Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
    Hergot, neuraž se, ale tohle zní jako vidlácký plky u piva stylem "né volepyčo Franto čum, Pepa si koupil tu Fábyjy a vole s tim má ňáký problémy vole, ty škodovky sou vole mrdka vole, to bych si vole nikdy nekoupil!!!!".

Ne všechno funguje se vším. To se stává. A podle mýho názoru to nemá zase takovou vypovídající hodnotu o jednotlivých součástech celku.
    Používal jsem, pravda, NOD 2.x a trojka mi nepřišla moc ideální - velký, subjektivně se mi zdála pomalejší... Ale fungovala bez problémů. Holt jsou asi specifický situace, kdy si s něčím nerozumí. Ale takovejch už jsem viděl...
    Osobne co me na verzi 3 i 4 totalne toci je presmerovani veskere komunikace na port 30606 problem je v tom, ze neni videt kam dal jsou pakety adresovany. proste FW zahlasi jenom localhost:30606 a hotovo
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Citace Původně odeslal svaca Zobrazit příspěvek
    Cau, pokud jste nuceni pouzivat barevny svet windows a chcete chranit sva date nejakym antivirovym programem nedoporucuju NOD32 verze 3 - vetsi smejd jsem nevidel ...

Viz tohle:

http://4um.overclocking.cz/showthread.php?t=74088

Pokud mate nekdo podobne problemy, vite odkud vitr fouka ..
    Ja udelal fatalni chybu v tom, ze jsem noda bral proste jako soucast systemu a ani omylam me nenapadlo, ze za to muze ... Pravda je, ze NOD 2.7 jede uplne v pohode ...
    To už je trochu přeháňka, ne? Chápu, že jsi se s tím docela dost vydrbal, ale pro stanice je více než dobrý... Rozhodně ale souhlasím s tím, že je potřeba lidi upozornit na záškodnickou akci NODa.
    Citace Původně odeslal Misterio Zobrazit příspěvek
    Heh, to je fajn zprava. Ale jestli se ti nelibi, tak ho nepouzivej, jestli ti nevyhovuje, tak ho nepouzivej. Informativne ma cenu jen tvuj odkaz na tema kousek vedle, jinak ten post je o nicem, sorry.
    Asi sis ani pořádně nepřečetl, o čem svaca psal v tom tématu a hned takové silácké posty.
    Byl to celkem solidní oříšek...
    Citace Původně odeslal berraneck Zobrazit příspěvek
    To bych dal spíše jako odkaz do srandiček..
    Nápodobně s tvým postem...
    Citace Původně odeslal Geeker Zobrazit příspěvek
    Osobne co me na verzi 3 i 4 totalne toci je presmerovani veskere komunikace na port 30606 problem je v tom, ze neni videt kam dal jsou pakety adresovany. proste FW zahlasi jenom localhost:30606 a hotovo
    To dělá jen Smart Security. NOD Antivirus je bez FW a tudíž nedělá takové nepředloženosti.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

To dělá jen Smart Security. NOD Antivirus je bez FW a tudíž nedělá takové nepředloženosti.
    Dělají to jak EAV tak i ESS. Mam doma EAV + Comodo a drive Kerio a oba mi akorat ukazou redirect. Jinak nemam s nodem problemy.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Poprosil bych o věcnou a tématickou diskuzi...
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. BOINC/SETI - návod na instalaci optimalizované verze SETI !!
    Založil howard v sekci fóra Distribuované výpočty
    Odpovědí: 61
    Poslední příspěvek: 08.09.2005, 18:17
  2. Je nová verze GoldMemory 6.64 lepsi nez memtest86?
    Založil pavelb v sekci fóra Srovnávací a diagnostické testy
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 13.06.2005, 20:50
  3. New Abit BIOSy NF7 all verze, IS7
    Založil herma v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 16.07.2003, 20:52
  4. NIKDY opakuju NIKDY NECISTETE jadro GPU ODLAKOVACEM NA NEHTY
    Založil WeSTLeR v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 30.04.2003, 21:48

Pravidla přispívání