Mam jednu otazku a bol by som rad keby sa nasiel nejaky odbornik ktory by mi ju vysvetlil.
Mam originalne win XP sp1 ktore pouzivam minimalne 6 rokov, bude to asi jedno prvych vydani. Donedavna som normalne vyuzival automaticke stahovanie zaplat, updajtov, menil na vyssie SP a cojaviem co este. Robil som to z dovodu ze vraj to tak ma byt, lebo inac je system vraj nezabezpeceny a nestabilny a pod. Tak som poslusne stahoval a updajtoval, ale vsimol som si ze po kazdej zmene je system pomalsi, nehovoriac o tom ze samotne aktualizovanie je otravne.
Je to pravda ze po zaplatach je Win pomalsi?
Zeby bol bezpecnejsi neviem posudit.
Tak som asi pred 1/2 rokom urobil uplne cerstvu instalacku iba z CD /sp1/
a zakazal akekolvek "samostahovanie". Od tej doby som nic neaktualizoval, ziadne bezpecnostne zaplaty-coho som sa zo zaciatku obaval. Ale system stabilne fici, dokonca sa mi zda ze poznatelne rychlejsie
ako to bolo v minulosti.
Preto sa ako laik pytam skusenejsich, naco vlastne pravidelne updajtovanie je? Vsetky periferie mi bezia spolahlivo, hry ktore som si kupil isli bezproblemov /niekedy bolo treba nainstalovat nejake ovladace ktore ale boli na CD prilozene/, system je subjektivne rychlejsi..
Vie mi to prosim niekto vysvetlit, resp. na aky problemovy bod som zabudol?
Dakujem!