Zdar,
tak sa mi postastilo prasknut lcd u mojho ntb. Rozhodol som sa ho vymenit sam, pretoze servisne by to vyslo sialene draho a ntb uz aj tak v zaruke nieje. Tak som ho rozobral, vybral obrazovku a nasiel ze je to konkretne tento: LP171WE3 (TL)(A2).
Skusal som hladat na google .. a jedine mozne shopy som nasiel v usa alebo gb. V gb to vychadza strasne draho, v usa lacnejsie .. ale budu este problemy s clom. Potom mi ale kolega napisal, ze je moznost existencie viacerych verzii obrazoviek na jeden model ntb. Tj ze by sa to muselo nejake zjistit u HP servisu podla PN a SN a az potom nasledne objednat spravny lcd. To sa mi ale nejak nepozdava .. proste ak som to rozobral, a bol tam lcd od uplne ineho vyrobcu ako je ntb, ktory ma konkretne oznacenie a na nete sa da bez problemov najst .. tak by na PN a SN daneho modelu ntb nemalo zalezat nie ? Viete mi to niekto potvrdit ci upresnit ? Pripadne koho kontaktovat (nejake HP servisne stredisko) aby mi to zjistili ci ma nejak informovali ?
Neviete mi teda prosim poradit, kde by som sa mohol s tymto problemom obratit v CR ? Ci uz s danymi informaciami alebo so zohnanim daneho lcd ?
Budem vdacny za kazdu radu.
Dakujem