Mám tenhle monitor a od jisté doby si přestal pamatovat nastavení jasu. Vždy když ho zapnu, probudím ze stand-by nebo přepnu grafický režim, tak se nastaví maximální jas. Nevíte někdo, co tam mohlo odejít? Má smysl nechávat to opravovat? Díky.
Mám tenhle monitor a od jisté doby si přestal pamatovat nastavení jasu. Vždy když ho zapnu, probudím ze stand-by nebo přepnu grafický režim, tak se nastaví maximální jas. Nevíte někdo, co tam mohlo odejít? Má smysl nechávat to opravovat? Díky.
a jenom jas, nastavani obrazu si pamatuje, pak by byl problem v baterii.
Question is: who cares ?
No právě, že jenom ten jas. Kontrast, geometrie, velikost obrazu, teplota barev atd. zůstávájí tak, jak je nastavím. Můžeš to nějak rozvést, netušil jsem, že má monitor v sobě nějakou baterii. Díky.
No s tou baterii to na 100% rici nemuzu, ja pred casem kupoval v bazaru EIZO T560i-T,ale nepamatoval si vubec nic, kdyz jsem vevnitr hledal baterii, ze bych ji vymenil, tak jsem nenasel vubec nic, ale v bazaru mi dali jiny kus s tim, ze byla vybita baterie, tak nevim. S tim jasem ti asi ja neporadim, maximalne zkusit nejak vyreserovat at si to zacne pamatovat od novoty ??
Question is: who cares ?
Reset na tovární nastavení jsem už zkoušel. Mně to spíš přijde, že tam odešla nějaká paměť, kam se to ukládá. Kdyby to bylo nějakou baterkou, tak by si ten monitor nepamatoval nic. Já jsem ten monitor nikdy nerozebíral a ani se mi do toho moc nechce. Jestli někdo máte představu, co by to mohlo být, poraďte pls.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)